2777
2789
ایندم نابود شده رقص و مسافرت چیه

چرا نابود شد اول راهی ما هم راه هایی که تو رفتی رفتیم تحمل داشته باش باید بزرگ بشی ما چطور زندگی می‌کنیم اول یه حرفه یاد بگیر پول دربیارم بعد برو درس بخون اینو از من خواهر کوچکت گوش کن خواهشا چون من همیشه میگم برگردم عقب همین کارو میکنم برو کار کن فعلا پول دربیار به ذهنت آرامش بده بعد دوباره درس میخونی جسم و روحت با اینکه همیشه کنکور بخونی نابود میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این خیلی مهمتره عزیزم مثل این میمونه یکی از عزیزای ادم بره💔

دخبر خوب دو هفته بیشتر درس بخون چهار تا تست بیشتر می تونی بزنی و اون تاثیر معدل خنثی می کنه

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

خودکشی یه تصمیمی هست برای کل عمر و ابدیتی که در پیش رو داری مثل اینه که تو این سن برای ۷۰ سالگی ات ب ...

خب من الان باید چکار کنم؟

دیگه نمی تونم دانشگاه برم

باید چکار کنم؟

وقتی هیچ اینده ای نمی بینم به چی امیدوار باشم؟

دخبر خوب دو هفته بیشتر درس بخون چهار تا تست بیشتر می تونی بزنی و اون تاثیر معدل خنثی می کنه

خنثی تمی شه اگر صد در صد هم بزنیم کنکور رو که نمی شه، بازم فایده نداره رشته تاپ نمیاریم

خراب شد همه چیز😭

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

دقیقا همینقدر مهمهایندم کامل نابود شده

میتونی از پسش بر بیای زمان بده .... زندگی پر از فراز و نشیبه همیشه اینطوری نمیمونههههه

گاهی در دل تاریکی، نوری که به جستجوی آن هستیم در خود ماست، کافیست نگاه کنیم.

چرا نابود شد اول راهی ما هم راه هایی که تو رفتی رفتیم تحمل داشته باش باید بزرگ بشی ما چطور زندگی می‌ ...

عزیزم

ما پشت کنکوریا رو از دور کنکور گذاشتن کنار

مهم نیست چقدر پول دربارم یا هرچی

دیگه نمی تونم قبول بشم

خب من الان باید چکار کنم؟دیگه نمی تونم دانشگاه برمباید چکار کنم؟وقتی هیچ اینده ای نمی بینم به چی امی ...

الان یه خانومی تو همین سایت آرایشگر بود می گفت ماهی ۱۰۰ میلیون درآمد داره انوقت من با کلی درس خوندن آزمون و گزینش نهایت ماهی ۱۰ حقوق بگیرم! 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

الان یه خانومی تو همین سایت آرایشگر بود می گفت ماهی ۱۰۰ میلیون درآمد داره انوقت من با کلی درس خوندن ...

من از ارایشگری متنفرممم

اصلا نمی تونم خودم رو توی سالن ارایشگری ببینم که بخواد ابرو تاتو کنم یا هرچی

از پیرا متنفرمممممپزشکی فقط می خواستماگه قراره اونو نیارم الکی تلاش نمی کنم

یه روز معلممون با دیدن استرس ما یه چیزی گفت اونم این بود

من یه دانش اموز داشتم خودش کشت پزشکی قبول شد بغلی دستیش یکم کمتر خوند پرستاری قبول شد اونی که پزشکی قبول شد اعصاب و روانش و همه چیز اش از دست داد اونی که پرستاری قبول شد هم شوهرش خوبه هم سر شغلش هس دوتا بچه داره به نظرتون کدوم خوشبخت تره بعدش گفت همه چیزی بایدی نیست بعضی چیزاروهم باید بسپری به خدا یا میشه یا اگه اون نشد بهترش برات اتفاق میفته

عزیزمما پشت کنکوریا رو از دور کنکور گذاشتن کنارمهم نیست چقدر پول دربارم یا هرچیدیگه نمی تونم قبول بش ...

خیلی غلط کردن از دور زندگی برن کنار ایشالا

حالا ببینم امسال دوازدهمیا گند نمی زنن؟ مشکل فقط ماییم؟ 

بیا اینقدر بخونیم درصدامونو بکشیم بالا قبول بشیم

خیلی دارم حرص می خورم

سهمیه ها رو بر نمی دارن گیر دادن به ما بدبختا

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹