2777
2789

نمیدونم چرا همه وقتی میخوان یه رشته ای انتخاب کنن معلمی رو اصلااا حساب نمیکنن بعدش که میرن سرکار میان هرچی عقده از شغلشون دارن سر معلمای بیچاره خالی میکنن 

مادرا هم که همیشه خدا از معلم طلبکارن😐😐😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا دروغ میگنمامان دوستم با ۲۷س ال سابقه و مدرک ارشد اگ اشتباه نکنم ، اموزگاره ماهی ۱۶ میل میگیر ...

مادر من دبیر هستن با 27 سال سابقه حکمشون عید امسال حدود 25 بود رتبه 4 هستن

اصلاااااادید خوبی به معلم ها توی جامعه نیستقصیر خودشونم هس

پس انقد نسوز

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤

نه عزیزم. یه شرکت خصوصی.

خب خداروشکر که تعطیل نیستین پس 

شوهرم اینا رو تعطیل کردن بدون حقوق... 

این به چه درد میخوره 

دوزار میدن همونو هم میخوان کم کنن 

خب تقصیر ما چیه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
شما هم اگر درست انتخاب میکردی و خوب درس میخوندی الان معلم بودی و غر نمیزدی. در ضمن کلاس انلاین برگزا ...

معلما خوب درس خوندن؟ اکثرا با سواد نهضت و دیپلم رفتن بعد ضمن خدمت یه لیسانسم گرفتن کلاس انلاینم ندارن 

منم معلم بودم . البته نه آموزش و پرورشی. 

هیچ کس نمی دونه چقدر شغل مون سخته. با یه عده دانش آموزان اکثریت لوس و بد تربیت شده باید سر و کله بزنیم . مادراشون هم از خود راضی تر از بچه هاشون . بعد ما باید همه رو راضی نگه داریم. اخز سر اگه درس نخونن نمره خوب نگیرن میگن معلم بلد نیست درس بده. 

واقعا من به شخصه هرچقدم بهم پول بدن واقعا حوصله و اعصاب سروکله زدن با بچها رو ندارم

اونم بچهای الان که آدمو خون به جیگر میکنن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

والا هر چی بگیرین حقشونه ما با بچه خودمون نمیتونیم کنار بیایم این بندگان خدا با ۴۰ تا دانش آموز سر میکنن بعدم هر کی به جایگاهی رسیده حقش بوده تلاش کرده واسش نوش جونش

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40