2777
2789
عنوان

میخام از یه دختره راجب شوهرم حرف بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 84 پست
اسم دختره تو بیو یا پروفایلش نبود ؟اگه بود با یه شماره ناشناس به شوهرت پیام بده بگو من فلانی ام این ...

نه اسم نداره  فقطم ایتا داشت      راستی من پرینت سه ماه قبل گوشی شوهرم دارم اصلا این شماره نبود داخلش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه اسم نداره فقطم ایتا داشت راستی من پرینت سه ماه قبل گوشی شوهرم دارم اصلا این شماره نبود داخل ...

خب با یه شماره ناشناس به دختره پیام بده اسم شوهرتو بگو ، مثلا من فلانی ام بعد اگه دختره نشناخت دو راه داره یا فهمیده، فهمیدی که کاری نمیشه کرد یا واقعا نمی‌شناسه 

خدایا در همه حال مرا از بغلت دور نکن!

اسی من تا ته این داستان هارو رفتم دختره رو صیغه کرده بود تا پای طلاقم رفتم ولی از بچه ام نتوستم بگذرم روح روانم نابود شد پیگیرش نشو اونی که داغون میشه تویی مردا خیلی کثیفن خیلی

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیچی تا زایمانم که واقعا هیچی اصلا نمیدونم چجوری ثابتش کنم

توصیه میکنم الان به همسرتون زنگ بزنید و بگید که چقدر بهش اعتماد دارید 

بگید که مطمینید کار اون نیست ولی این موضوع خیلی باعث ناراحتی و اذیتتون شده .

برگردید خونه و فعلا کاری نکنید 

آآقا،❤❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود

پیگیر نباش ول کن.این روزا رو منم داشتم.فک میکنی گردن میگیرن؟؟؟مردا خیلی کثیفتر ازین حرفان.فقط ب فکر ...

اخه چجوری واقعا به بچه م ظام کردم انقد که از خواب بیدار شدم  اصلا سه روزه باهاش حرفم نزدم فکرم فقط درگیر این قضیه س اگه الان حامله نبودم خیلی فرق داشت همه چی  کاش قضیه روشن بشه

اخه چجوری واقعا به بچه م ظام کردم انقد که از خواب بیدار شدم اصلا سه روزه باهاش حرفم نزدم فکرم فقط د ...

بچه اولته عزیزم؟آخه حامله هم هستی آدم میترسه چیزی بگه ناراحت بشی ولی بدون این روزا میگذره و فقط بچت مهم باشه برات.مردا الان اکثرا همینن

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
تا حالا چندین تاپیک دیدم که شوهر شون فوری گفته دوستم از گوشی من پیام داده ! اخه کی با گوشی دوستش به ...

جالب اینجاس به شوهرم گفتم اگر همچین امکانی هست پس لابد توام از گوشی همکارت استفاده میکنی