2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم از یه وکیل بخواه باید یه لایحه بنویسه ادعا کنه و از دادگاه درخواست بده که یه نامه ارائه بده

سلام عزیزم گفتم پیامک اومده پرونده ی طلاق م رفته دادگاه صلح چند  روزیه میریم سمانه ثنا نوشته دادنامه ابلاغ شده ولی برای من چیزیی نیومده 

امروز ی ابلاغیه نیمه الکترونیک اومده در خونمون که فقط اسم پسرمو نوشته و گفته برید ابلاغ رو در سامانه ببینید ولی من چیزیی نمیبینم باید برم دفتر قضایی شما میدونی چیه که فرستاده شده اسم پسرم فقط توشه ؟

فردا باید برم دفتر قضایی امروز که تعطیله

سلام عزیزم گفتم پیامک اومده پرونده ی طلاق م رفته دادگاه صلح چند روزیه میریم سمانه ثنا نوشته دادنامه ...

حتما حضانت پسرتو میخواد شوهرت...شما دنبال اون برنامه ی نامه دکتر باش با یه وکیل صحبت کن یه لایحه بنویسه برات 

نفقه عده باید معلوم بشه که اونم فکر کنم خودت باید بری دنبالش اجرت المثل و که باید اثبات کنی اما نحله ...

فرق  اجرت المثل با نحله چیه   

این چیزی که شما گفتی من فکر میکردم اجرت المثله  

چرا باید ثابت کنه؟چیو ثابت کنه اصلا

فرق اجرت المثل با نحله چیه این چیزی که شما گفتی من فکر میکردم اجرت المثله چرا باید ثابت کنه؟چیو ...

اجرت المثل باید اثبات کنی که شوهرت گفته مثلا کار خونه کن و بچه شیر بده بهت پول میدم نحله گفتم به پاس سالهایی که زندگی کردی شوهرت باید مبلغی رو که دادگاه تعیین میکنه بده اگر اجرت المثل بگیری دیگه نحله نداری

حتما حضانت پسرتو میخواد شوهرت...شما دنبال اون برنامه ی نامه دکتر باش با یه وکیل صحبت کن یه لایحه بنو ...

باشه فردا باید برم دفتر قضایی ببینم چیه ممنون گلم از راهنمایی هات تو لایحه چی بنویسم؟