2777
2789

سه روز پیش تو ایرانسل من دیدم شوهرم کلی پیام زده به یه شماره   شماره سیو کردم دیدم دختره پروفایلاش 

صبحش بروی شوهرم اوردم با کلی سوال جواب و من من کف همکارم از گوشی من پیام داده من گفتم نده گوش نکرد و فلان...بعد گف بردار زنگ بزن  من زنگ زدم شماره هه جواب نداد  حالا دیروز خود شما ه دوبار زنگ زد من پیش مامانم جواب ندادم    امروز میخام زنگ بزنم بهم بگین چطور حرف بزنم چی بپرسم که مطمئن شم  

خانوما من هشت ماهه باردارم  الان ۳روزه خاب خوراک ندارم  هنوزم نرفتم خونه شوهرمم اصلا براش مهم نیست میگه تو که بمن اعتماد نداری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگم شوهرم با این همکارش اینجوری ماموریت زیاد میره همکارش متاهله و بچه هم داره  

من احمق دیروز پروفایلای همکارش نگاه میکردم  میگفتم چقدر عاشق زنشه  کلی دوست دارم و عشق جان و اینا گذاشته بودن

حالا این قضیه چه از طرف شوهرم بوده چه از طرف دوستش مشکل داره  من نمیدونم چیکار کنم چه برخوردی خوبه

اخه طرف گوشیو برنمیداشت خب منم دلواپس بودم و از طرفی نمیتونم ریلکس باشم باور کن ۳روزه نخابیدم

عزیزم بهوفکر بچه ات باش و نگران نباش اگه متاهله و.... ریلکس زندگیتو بکن هیج غلطی نمیکن