2777
2789

سه روز پیش تو ایرانسل من دیدم شوهرم کلی پیام زده به یه شماره   شماره سیو کردم دیدم دختره پروفایلاش 

صبحش بروی شوهرم اوردم با کلی سوال جواب و من من کف همکارم از گوشی من پیام داده من گفتم نده گوش نکرد و فلان...بعد گف بردار زنگ بزن  من زنگ زدم شماره هه جواب نداد  حالا دیروز خود شما ه دوبار زنگ زد من پیش مامانم جواب ندادم    امروز میخام زنگ بزنم بهم بگین چطور حرف بزنم چی بپرسم که مطمئن شم  

خانوما من هشت ماهه باردارم  الان ۳روزه خاب خوراک ندارم  هنوزم نرفتم خونه شوهرمم اصلا براش مهم نیست میگه تو که بمن اعتماد نداری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینم بگم شوهرم با این همکارش اینجوری ماموریت زیاد میره همکارش متاهله و بچه هم داره  

من احمق دیروز پروفایلای همکارش نگاه میکردم  میگفتم چقدر عاشق زنشه  کلی دوست دارم و عشق جان و اینا گذاشته بودن

حالا این قضیه چه از طرف شوهرم بوده چه از طرف دوستش مشکل داره  من نمیدونم چیکار کنم چه برخوردی خوبه

اخه طرف گوشیو برنمیداشت خب منم دلواپس بودم و از طرفی نمیتونم ریلکس باشم باور کن ۳روزه نخابیدم

عزیزم بهوفکر بچه ات باش و نگران نباش اگه متاهله و.... ریلکس زندگیتو بکن هیج غلطی نمیکن