2777
2789
عنوان

خواهر دوازده سالم برای گوشیش رمز گزاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 83 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم باهاش صحبت کنین و قانعش کنین که گوشی ایشون نیاز به رمز نداره و باید خانواده بهش دسترسی داشته باشن

الان جامعه خیلی کثیف تر و خطر ناک تر از چیزیه که فکرشو میکنیم

شما که خواهرش هستین باهاش صحبت کنین و ازش بخواین اگر مسئله ای پیش آمد به شما بگه و حتما در جریان تون بزاره 

حس امنیت بهش بدین که بدونه قرار نیس اگر مسئله ای پیش آمد مخفی کنه یا رمز برای گوشیش بزاره 

ساعت کلاساش و تایمی که با گوشی کار داره رو حتما چک کنید و در غیر اون صورت اجازه ندین از گوشی استفاده کنه البته با نرمی و دوستانه 

نزارین از فضا و جو خانواده خارج بشه لطفاً ب فکرش باشین 

ب حرف بقیه هم توجه نکنین ک حریم شخصیه و ....

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :) ️ 

بهترین کار اینه تو همه برنامه ها با خواهرت یه حساب مشترک داشته باشی 

حالا تو نمیتونی با گوشی مامانت این کارو  بکن

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
گوشی رو ازش بگیرین بگین تو نمی‌خواد درس بخونی بزرگ شدی باید بری خونه های مردم تمیزی کنی

یه عده عقده ای و افسرده و متنفر از خانواده تحویل جامعه ندین

دوس باشین باهاشون از اسیباش بگین تا پنهون نکنه 

از اینه که جامعه خراب شده همه پنهونی هرغلطی می کنن

گوشی رو ازش بگیرین بگین تو نمی‌خواد درس بخونی بزرگ شدی باید بری خونه های مردم تمیزی کنی

🙄🙄🙄

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

اصلا هیچی نمیگن

رمزم رو میدونن یعنی کاملا دسترسی دارن به همه برنامه هام و اصلا برام مهم نی 

مام واسه خواهر دوازده سالم گوشی گرفتیم بعدش فهمیدیم دوستاش شماره پسر بهش دادن و بهم پیام میدن منم یه روز واقعا دست خودم نبود چون اصلا نداشتیم اینطور موردی تو خانواده ، گرفتم کتکش زدم سیم‌کارت رو از رو گوشیش برداشتم و الان فقط شاد براش نصب کردم که اونم رو گوشی خودم نصبه و کنترلش میکنم ؛ بچه ها تو این سن حساسن باید مواظبشون بود وگرنه گول گرگای اطراف رو میخورن

بچه ۱۲ ساله شاید داده خودش رو میندازه تو چاه نباید کنترل کرد؟

گلم اونا که دم از حریم شخصی میزنن وسرتون تو کارخودتون باشه اینا خودشون یا بچن یا تو بچی سرگوششون میجنبیده اتفاقا تمام هواستو بهش بده نذار به بیراهه بره قانون خانواده باید مشخص باشه گوشی نباید رمز داشته باشه برای نصب برنامه قانون داشته باشید همین افکار به توچه به من چه گند زده به همه چی خوب خواهرته مگه یه ادم از یه کشور دیگه اس که نسبت بهش بی تفاوت باشی

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

مام واسه خواهر دوازده سالم گوشی گرفتیم بعدش فهمیدیم دوستاش شماره پسر بهش دادن و بهم پیام میدن منم یه ...

خوب کردی والله دیگه شورشودراوردن همه چی رو ربط میدن به روشن فکری 

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

گلم اونا که دم از حریم شخصی میزنن وسرتون تو کارخودتون باشه اینا خودشون یا بچن یا تو بچی سرگوششون میج ...

والا دارن همه چیز رو به روشن فکری ربط میدن درحالی که اصلا ربط نداره