2777
2789
عنوان

خجالت میکشمممممم😖🥲💔

479 بازدید | 34 پست

سلام بچها ان شاءالله با توکل به خدا حالتون عالیییییی باشههه

بچها من قدم 152.153ایناست بعد خب تو خونه ازاین روفرشی اینا میپوشم ديگه قد ادم بلندتر مشخص میشه

و هیچوقت خداروبابتش ناشکری نمیکنم💙✨

فقط میترسم اردواج که کردم بخام برم خونه فامیل همسرم تیکه بندازن و یا مسخره کنن میترسم یکممم

چون خب اونجا روفرشی اینانمیشه پوشید

گفتم بنطرتون چیکارکنم؟ 

ممنون میشم راهنماییم کنید خداخیرتون بده:))))♡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین من قدم متوسط ولی خیلی لاغرم بعد یهدهمکاری دارم چند سانت از شما کوتاه تر و چاق انقدر باسنش بزرگ میگه من عالیم بعد اون منو مسخره میکرد ک تو لاغر و فلانی بقدری اعتماد بنفس داره ک حد نداره همش دست خودت نباید اجازه بدی کسی حرفی بزنه حرفم زد راحت جواب بده این تجربه منه چون منم همین مشکل با لاغری داشتم

رفیق منم قدش همینه انقد خوشگله

تنها نکته ای که باید توجه کنی 

هرچی گفتن خجالت نکشی  با شوخی خنده جواب بدی

خودتم با قد خودت حال کنی

تازگیا ام که ترند شده 

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993