2777
2789

سلام بچه ها من قبلا از دی جی کالا خرید کردم و توی بخش ( تحویل شده ) ثبت شده. حالا من می‌خوام خرید هایی که کردم از این بخش حذف بشن. باید چیکار کنم؟؟ چجوری پاکش کنم

توی عکس دورشو خط کشیدم

کارما عدالته نه تقاص.   به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید.         خدایا شکرت🌱               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب دادن. منم ی سوال بپرسم از دی جی کالا من ۱۶هم خریدی کردم نوشته ۱۰,دی تحویل چرا ی ماهع اخه خب لغو ...

بعضی کالا ها دیر میرسن

از اول که سفارشتو ثبت  کردی مگه ننوشته بود یه ماه دیگه میرسه؟

کارما عدالته نه تقاص.   به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید.         خدایا شکرت🌱               

منم میخواستم حذفش کنم یبار یه غلطی کردم یه چیز سفارش دادم پسرم روشو خوند میگفت چیه میترسم تو ذهنش بم ...

توام بلد نیستی چجوری حذف کنی؟

از کاربریت‌‌ بیا بیرون با یه شماره دیگه واردشو

آخه وقتی دوباره ازش  چیزی میخرم باید اینترنتی پرداخت کنم دیگه بعد اگه خط به اسم من نباشه نمیشه پرداخت کنم فکر کنم