2777
2789
عنوان

خواهر دوازده سالم برای گوشیش رمز گزاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 83 پست
خب وقتی یه بچه با گوشی داره شیطونی بکنه باید یه جوری بهش بگن تا بفهمه

اونا تو دوره حساسین باید در هرنظر مراقبشون باشی روحی روانی جسمی

نه اینکه بزور بگیرین که بشینن تایم خاص برای گوشی بزارین  بگین اصلا خانواده باید از این تایم تااین تایم گوشی برداره بقیش ضرره و .. بامهربونی از آسیباش بگین

خوب کردی والله دیگه شورشودراوردن همه چی رو ربط میدن به روشن فکری

بابا فایده نداره آخه ۱۲ سال سنی نیس واسه دوس پسر بازی😑

بخدا جلوشو نمیگرفتیم معلوم نبود تا کجا پیش می‌رفت ، بعد اون دوستشم که شماره داده بود بهش از دخترای همسایه محلمونه که ارتباطش رو باهاش قطع کردیم  به مادر دختره و دختره هم گفتیم حق ندارین نزدیک دختر ما بشه دخترت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی من پسر عموم ۱۲ سالشه یکاری کردم یه رفتاری کردم باهام دوسته هر حرفی هرکاری دوستاش می گن میاد بمن می گه 

سرزنشش نکردم الان قشنگ باهم عین رفیقیم از اسیباش می گم 

اونروز برگشته می گه دوستم می گه رل دارم گفتم نه بابا خوب نیس باید بری دانشگاه لااقل دبیرستان و..

والا دارن همه چیز رو به روشن فکری ربط میدن درحالی که اصلا ربط نداره

گوش نده شده گوشی ازش بگیرید وسیمشو بشکنید بزار بفهمه هراشتباهی تاوان داره فک نکنه با یه اخم همه چی حل میشه بابا خودمون چطور بزرگ شدیم بااون همه کمبود محدودیت خیلی هم شاد وسالمه روحیمون قدر یه چیز کوچیکم میدونیم نه این نسل پر توقع لوس که همه دم از افسردکی میزنن وکلی کثافت کاری میکنن

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

گوش نده شده گوشی ازش بگیرید وسیمشو بشکنید بزار بفهمه هراشتباهی تاوان داره فک نکنه با یه اخم همه چی ح ...

باید بپذیرین باید طبق زمان پیش رفت 

گیرم گوشیو گرفتن و بد حرف زدن خواهرشونم شد یه عقده ای 

والا اونموقس تو راه مدرسه با چند تاش به قرار می ره ..

زمان عوض شده دوران دهه شصتیا نیست که 

درستم نیست نظارت رو بچه ۱۲ ساله نداشته باشییی

حساسننن باید از هرنظرر مراقبشون باشی روحی جسمی ..

باید رفیق شد