2777
2789
عنوان

چرا بین اطرافیانم مردی نمیبینم که وفادار به زنش باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 58 پست
زن های بد ام ریشه و منشاشون از همین مردای بده.اگر یه زنی بد بود بدونید یه روزی یه جایی یه جنس مذکر گ ...

نه برعکسش درسته

احتیاج دارم به یه خوشحالی از ته دل#احتیاج دارم بگی حق نداری بری وایسا باهم بریم#احتیاج دارم به تو به گفتن از حالم به تو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زن های بد ام ریشه و منشاشون از همین مردای بده.اگر یه زنی بد بود بدونید یه روزی یه جایی یه جنس مذکر گ ...

بعصیا ذاتشون خرابه

هیچ ربطی هم به اطرافیانشون نداره

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

کلا هم مرد هم زن یا اینحور بگم نه تنها روابط زن و مرد بلکه تو رفاقتها روابط برادر خواهری توی تمام روابط خیانت عادی شده همه به هم خیانت میکنن توی دوستی خیانت دو رفیق به خیانت ...

احتیاج دارم به یه خوشحالی از ته دل#احتیاج دارم بگی حق نداری بری وایسا باهم بریم#احتیاج دارم به تو به گفتن از حالم به تو

دیگه وقتی که همه دنیا دارن در مورد آرایش وطرز رفتار اکثر زنای ایرانی حرف می‌زنن چه انتظاری از مردا داری ،الان دیگه به من حمله نکنید . اقعاً یه نگاه به دورو ور خودتون بکنید همه میدونید چی میگم ،خدا ایشالا ازشون نگذره امیدوارم که مرض بد بگیرن،زنای عشوه گر برای مرد متاهل 

می بینید يا می شنوید بزرگوار؟ یعنی واقعا با چشم های خودتون می بینید چکار می کنند؟ و چه تعداد هم هستن ...

شما دانشگاه رفتین با جوش اشنایین؟

خیانتایی ک اونجا میشروهم میبینم هم میشنوم  

جم تیویه روابط 

آخه میدونمما زنها و دخترها از وجود پدرمون هم هستیمنباید اینقدر نسبت به مردها بد بگیمداداشمون پس چی؟پ ...

بد نمیگیم ک داریم میگیم بعضیاشون یه جورین 

بضیاا فقط ن همه

هستن به تعداد کم ک خبن

شما دانشگاه رفتین با جوش اشنایین؟خیانتایی ک اونجا میشروهم میبینم هم میشنوم جم تیویه روابط

آره خب اون ها هم انسان اند دیگه 

منتها جای دیگه زمین 

و از همون جاها هم تحقیقات علمی از روی اختلالات و... شروع به شکل گرفتن کرد تا حالا ما هم داریم استفاده می کنیم 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
بد نمیگیم ک داریم میگیم بعضیاشون یه جورین بضیاا فقط ن همههستن به تعداد کم ک خبن

ولی اي کاش انسان ها می تونستند مثل فرشته ها پاک پاک باشند 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
دیگه وقتی که همه دنیا دارن در مورد آرایش وطرز رفتار اکثر زنای ایرانی حرف می‌زنن چه انتظاری از مردا د ...

راست میگی. زن ایرانی فکر میکنه وظیفشه که وسیله ی سرگرم برای عموم باشه. چهره ی بقیه کشور ها رو می بینم عادی تر هستن و این همه عمل و باد کرده نیستن مگر بازیگر، اینفلونسر یا مدل باشن. 

Nothing ever happens