2777
2789

الان میگین مشکل از اطرافیان منه اما نه اینطور نیست

کلا رابطه ها یه جوری شده

مردای متاهل به هیچ زنی نه نمیگن

خیانت مردا یه چیز عادی شده که زن باید ببخشه تا زندگیش خراب نشه اگ طلاق بگیره میگن سیاست نداش

مردا چشون شده؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیشه صفر و صدی نگاه کرد 

قطعا خوب هم وجود داره 

و قطعا بد هم وجود داره 

و در وجود هر خوبی، بدی هست 

و در وجود هر بدی خوبی هست 

مگر این که اون انسان از جنس شیطان باشه 

منظورم از شیطان اون موجوده نیست، منظورم همون حرف خداست که میگه شیطان از جنس انسانم داریم 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

چرا فکر میکنی مشکل مردهای فامیلن؟؟؟؟؟؟؟؟

بعضی زنهای بیرون گرگ شدن

الکی عشوه میان تا یه عابر بانک پیدا کنن

میدونستین مردها نصف زنها سیاست دارن؟؟؟؟؟؟....

بسیار آدم های ساده و زود باور و گول ظاهر خوری هستن.....

همیشه تقصیر مردها نیست

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍

منم هر جی دارم میبینم کثافت بخدا 

اینا تقصیر خودشون نیست جوونی نکردن زرتی زنشون دادن چشم و دلشون سیر نیس

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

مرد خوب وجود خارجی نداره😀✅️

نظر مردها هم نسبت به زنها همینه

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍
نظر مردها هم نسبت به زنها همینه

زن های بد ام ریشه و منشاشون از همین مردای بده.

اگر یه زنی بد بود بدونید یه روزی یه جایی یه جنس مذکر گند زده به همه زنونگیا و لطافطا و خوبیاش.

منم هر جی دارم میبینم کثافت بخدا اینا تقصیر خودشون نیست جوونی نکردن زرتی زنشون دادن چشم و دلشون سیر ...

اکثر افراد خیانت کار و دارای روابط خارح از عرف، دچار اختلال اند علی الخصوص اختلالات هیجانی 

این رو من نمیگم از روی مقالات خارجی آمریکایی میگم که خیلی ها سنگش رو به سینه می زنند 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹