2777
2789
عنوان

چرا بین اطرافیانم مردی نمیبینم که وفادار به زنش باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 58 پست
درسته حرفت اما خب چیزی ک من میبینم اینطوریه ک مردا یه جورین😅😂

می بینید يا می شنوید بزرگوار؟ 

یعنی واقعا با چشم های خودتون می بینید چکار می کنند؟ 

و چه تعداد هم هستند؟ 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
زن های بد ام ریشه و منشاشون از همین مردای بده.اگر یه زنی بد بود بدونید یه روزی یه جایی یه جنس مذکر گ ...

نمیدونم شاید

ولی من زن بد دور و برم زیاد دیدم متاسفانه

شب با یکی ....

صبح فارق از همه چی بایکی دیگه...

فقط پول....

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا فکر میکنی مشکل مردهای فامیلن؟؟؟؟؟؟؟؟بعضی زنهای بیرون گرگ شدنالکی عشوه میان تا یه عابر بانک پیدا ...

الکی عشوه بیان

مرد متاهل تعهد داره برای چی گول میخوره؟

بچس؟عقلش ناقصه؟

دلیل قانع کنده ای نیس

الکی عشوه بیانمرد متاهل تعهد داره برای چی گول میخوره؟بچس؟عقلش ناقصه؟دلیل قانع کنده ای نیس

نمی دونم یه جور مرض شده...

حرمت و احترام زن یه چیز دیگه است...

ولی باید ببینی تا مرز جنون آدم حالش از رفتار بعضی هاشون بد میشه....

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍

من هر دو موردو اطرافم دیدم ... هر دو دسته هستند و وقتی خوب نگاه کنی به خانواده و اعتقادشون برمیگرده نوع رفتارشون ...

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

گل به خودی چرا میزنی

آخه میدونم

ما زنها و دخترها از وجود پدرمون هم هستیم

نباید اینقدر نسبت به مردها بد بگیم

داداشمون پس چی؟

پسرمون چی؟

دایی و عموهامون و چی؟

ما اینها رو خیلی دوست داریم😍😍😍😍😍