جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
راست میگی. زن ایرانی فکر میکنه وظیفشه که وسیله ی سرگرم برای عموم باشه. چهره ی بقیه کشور ها رو می بین ...
خوب نتیجهاش هم شده این همه فروپاشی بنیان خانواده،حالا خانوما بدشون میاد میگن مردا باید خوب باشن،ولی خداوکیلی کار زنای ایرانی رو هیچ کشوری دیگه قبول نداره
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️
من از مردای متاهل هول متنفرم اما تا یه زن پا نده مردهیچ غلطی نمیتونه بکنه...مرد جماعت که معلوم الحاله سیرمونی ندارن اما بعضی از زنهام خود شیطانن اونقدرنازوعشوه میان وکرم میریزن که طرف و از راه به درمیکنن