یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کلا هم مرد هم زن یا اینحور بگم نه تنها روابط زن و مرد بلکه تو رفاقتها روابط برادر خواهری توی تمام روابط خیانت عادی شده همه به هم خیانت میکنن توی دوستی خیانت دو رفیق به خیانت ...
احتیاج دارم به یه خوشحالی از ته دل#احتیاج دارم بگی حق نداری بری وایسا باهم بریم#احتیاج دارم به تو به گفتن از حالم به تو
دیگه وقتی که همه دنیا دارن در مورد آرایش وطرز رفتار اکثر زنای ایرانی حرف میزنن چه انتظاری از مردا داری ،الان دیگه به من حمله نکنید . اقعاً یه نگاه به دورو ور خودتون بکنید همه میدونید چی میگم ،خدا ایشالا ازشون نگذره امیدوارم که مرض بد بگیرن،زنای عشوه گر برای مرد متاهل
دیگه وقتی که همه دنیا دارن در مورد آرایش وطرز رفتار اکثر زنای ایرانی حرف میزنن چه انتظاری از مردا د ...
راست میگی. زن ایرانی فکر میکنه وظیفشه که وسیله ی سرگرم برای عموم باشه. چهره ی بقیه کشور ها رو می بینم عادی تر هستن و این همه عمل و باد کرده نیستن مگر بازیگر، اینفلونسر یا مدل باشن.