یه نمایشگاهی بود که محصولم رو خریده بود حالا دیروز رفتم خودش نبود دوستاش خرید کردن خط کاری دادم هی میگفتن چی سیو کنیم گفتم فلان اسم محصول زو بنویسین یادتون بمونه بعد برگشت گف مینویسم عسلم تا یاذم باشه همچین تیکه هایی انداختن .یعد 20 مین صاحب نمایشگاه که قبلا خرید کرده بود زنگ زد که چرا واسه من کنار نذاشتی دوستام خریدن گفتم چند کیلو شما میخوایین صدای من رو ایفون بود انگار چون دوستش برگشت گف 250 گرم میخواد واضح اومد .باید در جوابشون چی میدادم تا جزات همچین حرفایی نکنن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من بودم میگفتم آقای فلانی ما با کیلو کار میکنیم براتون مثلاً ۳ کیلو میفرستم پس به دوستتون بفرمایید برای گرم باید برن نزد خانواده سلام هم به مادرشون برسونید خدانگهدار
من اصلا روم نشد جواب بدم خواستم بگم بی ناموس خودت خواهر و مادر نداری ، گفتم بزار به نشنیدن بگیرم که ...
خود من تو اجتماع هستم این پسرای هول شیرین عقل زیادن خودت ببین چجوری بهتره گاهی باید سکوت کرد گاهی سکوت کنی پروتر میشه باید ببخشید ب ر ی ن ی به شخصیتش دهنش برای همیشه بسته بشه
خودشون بفمهن چ اشتباهی کردن و با خانوم چ جوری رفتار کنن
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)