2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته بغض داره خفم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 87 پست
عزیزم بخدا الان رو هر چیزی دکترا اسم اوتیسم و اینچیزا میزارن یه پسر عمه دارم تا ۵ سالگی حرف نمیزد و ...

درد ما از دونستن زیاده عزیزم الان بچه من هیچ کلیشه ای نداره دوبتر کلید برق و گیر داد روشن خاموش کنه یا چرخ ماشینشو میچرخونه میگن اوتیسم الان مثلا گفتار و کلام و کاراش مثل یه بچه دوساله است انگار یکم تاخیر داره فقط ولی میبینی یه سریا میگن بچه ما تا پنج سالگی خوب بود یهو کلامش رفت یا یهو دیگه هیچی متوجه نمیشه و... همه وجودم استرسه دارم له میشم زیر این غم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این همه چیزش به موقع بود جز حرف زدنش

دوست من پنج سالگی تونست حرف بزنه هیچ مشکلیم نداره الان وازهمه زرنگ تره والا

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
هنوز خیلی کوچیکه نگران نباش

شماهم نگران نباش عزیزم ... 

همکلاسی پسر من اوتیسم خفیف داره ... رفتاراش مشخصه که ی کوچولو مشکل داره ارتباط چشما نداره یا یهو ی مدت خیره میشه ی جا ... 

اینکه الان میتونه جمله بگه و بقیه رفتاراش نرماله اصلا اوتیسم نیست ... 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

درد ما از دونستن زیاده عزیزم الان بچه من هیچ کلیشه ای نداره دوبتر کلید برق و گیر داد روشن خاموش کنه ...

عزیزم باور کن مشکل خاصی نداره  هر بچه ای یه جوریه یکی دیر زبون باز میکنه یکی دیر را میفته

چند شب پیش به خواهرم میگفتم که شانس اوردم ۱۶سال پیش هیچی از اوتیسم نمیدونستم  وگرنه بر چسب اوتیسمی به پسرم میزدم 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
درد ما از دونستن زیاده عزیزم الان بچه من هیچ کلیشه ای نداره دوبتر کلید برق و گیر داد روشن خاموش کنه ...

یکی از پاهای پسرم پرانتزی بود و برداشته بودم از این کار درمانی به اون کار درمانی 

یه خانم مسن که سکته کرده بود و میومد کار درمانی بهم گفت دخترم چرا خودتو بچه رو ادیت میکنی این بزرگتر بشه و دوبارتوپو شوت کنه  پاش خوب میشه 

من دیگه پیگییر نشدم قبل ۴ سالگی خوب شد

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
یکی از پاهای پسرم پرانتزی بود و برداشته بودم از این کار درمانی به اون کار درمانی یه خانم مسن که سکته ...

بخدا ماهی پونزده میلیون خرج کلاساشه با مستاجری و هزار بدبختی میدم

خدا خیرت بده چقدر حرفاتون ارومم کرد

❤😍

نگران نباش عزیزم

بخدا ماهی پونزده میلیون خرج کلاساشه با مستاجری و هزار بدبختی میدم

توکل بخدا  عزیزم 

خودت باهاش زیاد بازی کن و حرف بزن 

بعصی بچه ها بی هیچ دلیلی تا یه سنی متفاوت از بچه های دیگه هستن

دقت کن تو کار درمانی باهاش چه کارایی انجام میدن تو خونه تکرارش کن

اسی بیا ی نذری بکن براش انشاالله خوب بشه ... مثلا به ده تا فقط برنج بده هروقت توان مالیشو داشتی ... 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲