2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته بغض داره خفم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 87 پست
بچه شما مشکلش چی بود

سلام عزیزم

چرا همچین تشخیصی دادن؟

مگه چ مشکلی داره؟ ظاهرا که نرماله طبق تعریف شما؟

من دیدم بچه هایی که خیلی دیر حرف زدن حتی تا ۵ سالگی روان نشده بودن

الان خیلی نرمال و عادی هستن

تی وی و گوشی رو از دسترسش دور کن

خودت براش شعر و داستان بخون و بازی کن

حسم میگه هیچ مشکلی نیست  و بعدها بهت ثابت میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزمچرا همچین تشخیصی دادن؟مگه چ مشکلی داره؟ ظاهرا که نرماله طبق تعریف شما؟من دیدم بچه هایی که ...

بخدا شب و روزمو گم کردم حس میکنم تو کلینیک که میرم وضعیتش نسبت به همسناش خیلی مساعدتره اونجام از عملکردش خیلی راضین ولی خب همه چیز و باید یادش بدی مثلا بپرسی من زنم یا مرد نمیدونه اما تو عکس خانم و اقارو یادش بدی میفهمه زود

سلام عزیزمچرا همچین تشخیصی دادن؟مگه چ مشکلی داره؟ ظاهرا که نرماله طبق تعریف شما؟من دیدم بچه هایی که ...

خیلی همه چیز و میفهمه حرفارو میفهمه حدود صد کلمه درست داره الان مثلا برنامه کودک ببعی یا جوجه نشون بده میگه ببعی جوجو ...دستورات و خوب متوجه میشه الان تک مرحله ایارو ولی نسبت به یم بچه نرمال سه سالو نیمه خیلی عقب تره 

بخدا شب و روزمو گم کردم حس میکنم تو کلینیک که میرم وضعیتش نسبت به همسناش خیلی مساعدتره اونجام از عمل ...

واااا

به نظرم به بچه دارین سخت میگیرین

قول میدم راه بیفته و از همه بهتر بشه

چرا قدیم این حرف ها نبود

ی بار یک گفتار درمانی بهم میگفت چرا پسرت حیوان ها رو نمیشناسه(توی ۴و نیم سالگیش)

گفتم خب باهاش کار نکردم و چ لزومی داره؟ گت نههههه این عجیبه

در حالی که پسرم الان توی مدرسه ممتازه

فک کنم کاسبی درست کردن واسه خودشون

بازم میگم گوشی و تی وی برای بچه ها خوب نیست

براش شن بازی و خمیر بازی و ... بخر توی خونه با هم بازی کنید و زیاد باهاش صحبت کن و آهنگ بزار و برقصید و آواز بخونید

هوا خوب شد زیادببرش پارک تا خاک بازی کنه

بهش آرامش بده تحت فشارش نزار

واااابه نظرم به بچه دارین سخت میگیرینقول میدم راه بیفته و از همه بهتر بشهچرا قدیم این حرف ها نبودی ب ...

دقیقا بچه که همش تو اپارتمان بوده چرا باید حیوون بشناسه یا میوه هارو بشناسه وقتی بد غذاست حالا این بلده تا حدودی ولی چیزی که هست گفتارشم کمه حدود صد کلمه است و جدیدا مثلا میگه اب بده شیر بده توپ افتاد و....

عزیزم بخدا الان رو هر چیزی دکترا اسم اوتیسم و اینچیزا میزارن 

یه پسر عمه دارم تا ۵ سالگی حرف نمیزد و گچ دیوار میخورد الان وکیله و دکترای حقوق داره

اگر الان بود دکترا میگفتن بیماره

اونوقع خانواده ها چیزی نمیدونستن نگران هم نمیشدن

پسر خودم ۱۶ سال پیش می نشست و به ماشین لباسشویی خیره میشد

بخدا اگر اونموقع میدونستم اوتیسم چیه میگفتن شاید اوتیسم داره

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
پسر منم ۲۰ ماهشه حرف نمیزنه دکتر گفت باهاش زیاد حرف بزن و کتاب بخون تا ۲ سالگی صبر کن من خییییلی نگر ...

منم پسرم ۲۲ ماهشه به جز مامان و صدای بعضی حیوونا و اسم داداشش که علی هست چیزی نمیگه ...و خیلی نگرانم ... متعجبم که وقتی ۶ ماهش شد به من می‌گفت ما به داداشش میگفت دا به باباش میگفت با ... اما دیگه استپ زد و چیزی نگفت  ... کلمه چشم رو هم میگه ولی دیگه چیزی نمیگه ...

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲