2777
2789
عنوان

ما یه گناهی کردیم ک اومدیم این دنیای عجیب غریب

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 39 پست

من به تناسخ اعتقادی ندارم. ولی قبول دارم به هیشکی خوش نمیگذره.‌شب قرآن گوش میدادم میگفت این همون جهنمه..بهش داخل بشین...

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر دین و ایمونت ضعیفه تو :)خب اگر انقدر توو ذهنت سوال داری یذره قران بخون ، حل میشه تا حدودیو برای ...

ذهن قرن حجر تورو بچه۵ساله هم داره.اگر یکم عمیق تر فکرمیکردی اینقد مبهم و بن بست جواب نمیدادی

من قرآن با معنیش هم خوندم

اما شاید اون دنیایی که قراره جواب خوبی و بدی داده بشه همین دنیا نباشه

من خیلی باایمانم ک سطحی فکرمیکنم.دنبال پاسخ بیشتری ب ای سوالام هستم خانوم مومن😊😉🙂

شاید اون دنیایی که ازش حرف میزنن همین دنیا باشه

این دنیا ما دستمون بازه واسه انجام گناه و کار خوب 

ولی اون دنیا دست و پایی نداریم و فقط یه نور مانندی هستیم و سبک ولی وقتی اعمالمونو بگن اگه گناهکار باشیم هیچ راه نجاتی نداریم حتی نمیتونیم دست و پا بزنیم

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
این دنیا ما دستمون بازه واسه انجام گناه و کار خوب ولی اون دنیا دست و پایی نداریم و فقط یه نور مانندی ...

شاید برامون نتونستن عرب زبانها درست و روشن تفسیر کنن..شاید ما برعکس متوجه شده باشیم.اینا همون اشکالاتیه ک رفع نشده و آپدیت نشده

الان چرا مااین زمان پیامبر و راهبر نداریم؟

امام زمانمون رو نیاز داریم

چون الان بیشتر از دوران جهل دچار گمراهی شدیم

شاید برامون نتونستن عرب زبانها درست و روشن تفسیر کنن..شاید ما برعکس متوجه شده باشیم.اینا همون اشکالا ...

چه ربطی به عرب زبانها داره؟ 

کتاب در آغوش نور رو بخون بر گرفته از تجربیات خارجی‌ها و ایرانی‌هاست 

البته بیشتر خارجیه 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

شما نوع دیدت رو نسبت به دنیا باید عوض کنی ،دنیا مثل رحم مادر هست نسبت به اخرت ،اینجا محل رشد ونمو معنوی هست ،محل کاشتن ،محل ساخته شدن ،تا برای یک زندگی ابدی آماده بشی ،دنیایی که مرگ در آن معنی نداره و پایانی برای آن نیست.جنین در رحم مادر از خون تغذیه میکنه ،یک جای تنگ وتاریک هست ،و۹ ماه در فشار هست تا آماده بشه برای این دنیا ،انسانها هم این دنیا بنا به کارهایی که انجام میدن آماده میشن برای اخرت که زندگی دائمی وابدی ما اونجاست .