2777
2789

احساس میکنم ما همه اومدیم ب جهنم..توجه کردید واسه هیشکی همه چی گل و بلبل نیس؟

هرکی یه چیزی عذابش میده

انگار داریم تاوان پس میدیم

اگر ما جهنمیان نیستیم پس بهشتیان هم نیستیم

قسمت ترسناکش اینه که زندگی قبلمون شاید یه جانی و قاتل بوده باشیم و جسم الانمون بی خبره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تناسخو قبول ندارم

ولی این دنیا جهنمه

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

زندگی قبلی وجود نداره 

هممون یبار بدنیا می‌آییم ببارم از دنیا میریم

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
زندگی قبلی یعنی تناسخ؟؟؟من اعتقاد ندارم ما یبار بدنیا می‌آییم ومیمیریم

ماخودمون زندگی نکردیم.روح کسی به ما هدیه شده و ما تکامل کننده روح هستیم توی این راه

منم همیشه اینو از خودم میپرسم نکنه ما توی زندگی قبلیمون یه گناهی کردیم 

خدا نمیدونست چطوری مارو تنبیه کنه حافظه مارو ازمون گرفت به قدری چه خوبی و بدی کردیم زندگیمون رو به همون روال گذاشت به قدری چه خوبی کردیم روز های خوش به قدری چه بدی کردیم روز های بد 

وقتی دیگه عذابمون تموم شد عمر مارو میگیره و دیگه تموم میشه و واسه یه چیز جدید آماده میشیم 

اصلا واقعا خیلی عجیبه اصلا چرا ما. باید چک.د داشته باشیم تا این اتفاق ها بیوفته تا بهشت و جهنم باشه اصلا هدف این دنیا چیه از وجود ما 

تازه قرصای آرامبخشمو خوردم بذار آروم باشم دچار حمله پانیکم نکن چون خودمم میفهمم تو جهنمیم و هیچی هم درست نمیشه و رحم و مروتی در کار نیس

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...