2777
2789
عنوان

ما یه گناهی کردیم ک اومدیم این دنیای عجیب غریب

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 39 پست
زندگی قبلی وجود نداره هممون یبار بدنیا می‌آییم ببارم از دنیا میریم

من قبول ندارم.اگر یبار این اتفاق بود.پس چرا بی دلیل این همه رنج و محنت میکشیم.پس یه چیزی پشت پرده هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبول ندارم.اگر یبار این اتفاق بود.پس چرا بی دلیل این همه رنج و محنت میکشیم.پس یه چیزی پشت پرده هس ...

این دنیا آزمون و اعمالمون اون دنیا سنجیده میشه 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
منم همیشه اینو از خودم میپرسم نکنه ما توی زندگی قبلیمون یه گناهی کردیم خدا نمیدونست چطوری مارو تنبیه ...

خدا زندگی بخشیده و چرخه هستی رو راه انداختهاما با قوانین

مث بازی ک قوانین داره

اما اینو میدونم ما خیلی توی این بازی زجرکشیدیم خدا فقط ناظربود

من قبول ندارم.اگر یبار این اتفاق بود.پس چرا بی دلیل این همه رنج و محنت میکشیم.پس یه چیزی پشت پرده هس ...

چقدر دین و ایمونت ضعیفه تو :)

خب اگر انقدر توو ذهنت سوال داری یذره قران بخون ، حل میشه تا حدودی

و برای اینکه بخوای کامل حلش کنی تفسیراشو بخون.

تازه قرصای آرامبخشمو خوردم بذار آروم باشم دچار حمله پانیکم نکن چون خودمم میفهمم تو جهنمیم و هیچی هم ...

ببخشید عزیزم نمیدونستم اینطور میشه

فقط بگم اینو که این دنیا اصلا نباید جدی گرفت ..ما مسافریم

خدا زندگی بخشیده و چرخه هستی رو راه انداختهاما با قوانینمث بازی ک قوانین دارهاما اینو میدونم ما خیلی ...

من همیشه به همه چیز سوال میدم 

واقعا چه کسی می‌تونه با اطمینان درموردش به چیز حرف بزنه چه کسی می‌تونه با اطمینان بگه درست و غلط چیه 

از کجا معلوم چیزی چه ما میگیم به نظرمون درسته غلط باشه

اصلا سر همین موضوع دیگه سر گیجه گرفتم و از این ویژگیم چه نمیتونم حرف بقیه و به صورت کامل قبول کنم متنفرم 

هر روز هم درمورد این جهان دارم همین مدلی میگذرونم هیچ پاسخی برام قانع کننده نیست و همشون نقض دارن 

چرا برعکسشو فکر نمیکنی؟ مثلا این دنیا نتیجه آزمون و اعمال دنیای قبلی باشه؟

همچین چیزی وجود نداره گلم 

ما همه از خداییم و به خدا برمیگردیم 

کتاب در آغوش نور رو حتما بخون 

ما قبل از اینکه به این دنیا پا بگذاریم روحمون چندبار اومده و برگشته بخاطر راحت ارتباط گرفتن با این دنیا 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️