samira789 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 2281 عنوان چرا فاتح تکلیفش با خودش معلوم نیست 194 بازدید | 34 پست اون موقع که میخواست با گورکم ازدواج کمه دوعا اومد گفت بهم دوباره شانس بدیم گفت نه و دوعا رو رد کرد حالا که گورکم زنشه میگه عاشق دوعا امروز | 08:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میxسان عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 1098 دیوونس 😂 "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگکوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .
گل_آرا_بانو عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 9750 فیلمه دیگه برای اینگه ریتینگ فیلم بره بالا هی فاتح رو هول و عاشق نشون میدن گناهی فاتح 😂😂😂😂من فقط موندم نویسنده چرا گیرای بدبخت رو آورد تو فیلم خیلی مسخره بود جریان گیرای در تاریخ ۹۹/۱۰/۱
لیسانا عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 460 فیلمه دیگه برای اینگه ریتینگ فیلم بره بالا هی فاتح رو هول و عاشق نشون میدن گناهی فاتح 😂😂😂😂من فقط ... والا دقیقا
گیسوطلایی67 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 46 چیز عجیبی نیست همه مرداکلا اون ک ور دلشونه رو نمیخان اون ک بهش دسترسی ندارن رو میخوان
samira789 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 2281 فیلمه دیگه برای اینگه ریتینگ فیلم بره بالا هی فاتح رو هول و عاشق نشون میدن گناهی فاتح 😂😂😂😂من فقط ... گیرای باز تکلیفش روشن بود از اول با هوس بود دوعا رو هم برای این میخواست مثلا جلو پدرش بگه زن گرفتم و با هوس نیستم تا پدر از ارث محرومش نکنه
کته۰کبابی عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 2295 اون شعله ک ب درک واصل شد الان مری جایگزینش شده پیرمرده الان باید ب فکر خانوادش باشه همش سرش میجنبه اخه مری خونه اونا چیکار میکنه
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 2682 فیلمه دیگه برای اینگه ریتینگ فیلم بره بالا هی فاتح رو هول و عاشق نشون میدن گناهی فاتح 😂😂😂😂من فقط ... انگار هنو مشخص نشده هدف گیرای مادربزرگ دوعاس انگار ی دلخوری چیزی بوده قبلا بنظرم .. هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست
samira789 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 2281 چیز عجیبی نیست همه مرداکلا اون ک ور دلشونه رو نمیخان اون ک بهش دسترسی ندارن رو میخوان اگر اینجوره که دوباره با دوعا ازدواج کنه لابد باز دوعا رو نمیخواد زن دیگه رو میخواد پس این همه مرو متاهل همه زن هاشون رو نمیخوان
کته۰کبابی عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 2295 انگار هنو مشخص نشده هدف گیرای مادربزرگ دوعاس انگار ی دلخوری چیزی بوده قبلا بنظرم .. خب این چه کاریه کی میاد همچی نقشه ای میکشه اخه
گل_آرا_بانو عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 9750 گیرای باز تکلیفش روشن بود از اول با هوس بود دوعا رو هم برای این میخواست مثلا جلو پدرش بگه زن گرفتم و ... اولش که اینطور نبود یه پسر جنتلمن و پولدار نشونش دادن بعد دو قسمت هم که دیگه گفتن حبس ابد خورد ازدواجش با گیرای خیلی مسخره بود در تاریخ ۹۹/۱۰/۱
گل_آرا_بانو عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 9750 انگار هنو مشخص نشده هدف گیرای مادربزرگ دوعاس انگار ی دلخوری چیزی بوده قبلا بنظرم .. گیرای که از فیلم رفت کلا در تاریخ ۹۹/۱۰/۱