من رفتمیه کلاس یکی از پسرای اونجا اینستامو فالو کرد و به بهونه درس و اینا اول سوال میپرسید بعد دیگه کم کم گفت ازت خوشم میاد اینستاتو پیدا کردم بیا بیرون بریم اشنا بشیم منم ازمون مهمی داشتم گفتم نه نمیتونم بیام تا ازمونم دادم و تموم شد دوباره هی گفت گفتم نمیتونم چندروز پیش انقدر اصرار کرد باهاش برای فرداش قرار گذاشتم همونروزم همزمانم جواب ازمونم اومد قبول شده بودم اصرار که باید بهم شیرینی بدی رفتیم یه کافه کلا دوتا هات چاکلت خوردیم خودش حساب کرد حالا از اون موقع چندین بار گفته باید بهم شیرینی بدی برای قبولی منظورش چیه چی بهش بدم حس خوبی ازش نگرفتم جای اینکه برای قبولیم یه گلی چیزی بخره😐میگه به من شیرینی بده چی بهش بدم فقط منتی رو سرم نمیخوام باشه و بره گمشه
میدونم که نباید دوست داشته باشم اما...چرا اینقدر نادیده گرفتنت سخته؟! 🌹این کاربری دست دو نفر میباشد🌹
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
واای منم یه تجربه این مدلی داشتم، طرف گدااا بودا، منم اونقد حس بدی بهش داشتم که نگو، آخر بهش گفتم شماره کارتتو بده پول شییرینو واریز کنم من وقت ندارم برا این چیزا🤭😂اونم بهش برخورد گفت نه میخواستم ادامه دوستیمون باشه و منم شیک و مجلسی بلاکش کردم
بهانه کرده که ببینتت حرف بدی هم نزده نسبت خاصی هم باهات نداره که توقع داری برات گل بخره اون هات چاکل ...
بلد نیس یه هات چاکلت حساب کنه گه میخوره اصرار میکنه یه ماه بیا بریم بیرون اشنا شیم وظیفه اونیه که دعوتت میکنه بیرون وظیفشم بوده هم دیت اول یه گلی چیزی بگیره بیاره من دفعه اولم نیس میرم با کسی اشنا بشم که ادابشو میدونم هم اینکه قبول شدم اگه بنظرش خیلی مهمه یه گلی چیزی باید میگرفت نه اینکه مثل این گداها هی شیرینی بخدا پشیمونم منت دوتا هات چاکلتم الان رو سرم داره نمیدونم چی بهش بدم منی رو سرم نباشه فقط گم شه
میدونم که نباید دوست داشته باشم اما...چرا اینقدر نادیده گرفتنت سخته؟! 🌹این کاربری دست دو نفر میباشد🌹