2777
2789
عنوان

بعد دوسال داستان ما هم به پایان رسید🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2106 بازدید | 180 پست
توضیح دادم

برگردید بهش اون نباید تقاص زندگی قلبیشو بده واقعا عجب مردی بوده که گریه کرده واستون مردم ها کم گریه می‌کنند ببینید چقدر واسش ارزش داشتید که دوم نیاورده زده زیر گریه

هیچوقت فکر نکنین دلیل مشکلاتش شما هستید خواهش میکنم ازتون بگردید بهش کسی که واستون گریه میکنه از ته ...

نمی‌دونم چیکار باید کنم 

من جونم به جونش بسته اس از سر شب نمی‌دونم تا الان چطور گذشته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونم چیکار باید کنم من جونم به جونش بسته اس از سر شب نمی‌دونم تا الان چطور گذشته

اونم جونش به جون تو وصله که اینقدر گریه کرده برو پیامش بده باهم باشید هردو عاشق همید اون نباید تقاص زندگی گذشته اشو بده برگرد پیشش وقتی یکی عاشقته آنقدر سنگ اندازی نکن

خب عقد این اقا با مادر اون دختر چه کمکی به اون طفل معصوم میکنه؟خودش ۳۸-۴۰ سالشه، مگه مردیو میشه به ک ...

نه اون نمی‌خواد حتی حرف خانوادش هم براش مهم نبود واقعا 

ولی من بهش گفتم من گفتم که بخاطر بچه 

اون هیچ حسی به اون خانم و زندگی قبلیش نداره اینو می‌دونم 

اسمتو نمی‌دونم دوست عزیز ولی حرفات باعث ی چیزی تو دلم شد

نمی‌دونم چیکار باید کنم من جونم به جونش بسته اس از سر شب نمی‌دونم تا الان چطور گذشته

اینکه سنگ اندازی کنی جلو دوست داشتنش به شما واقعا نمی‌فهمم عشق حقیقی کمه ولی ایشون این عشق حقیقی به شما داره برگردید بهش نه خودتون نه اونو اذیت کنید

😅😅 لطف داریاخه این حرفا همش بهانه است کسی کسیو بخواد شرایطشو فراهم میکنه کسی رو هم نخواد حاضر نیست ...

دقیقااااا همینطورە

منم تقریبا شرایط این خانومو دارم

واسە همین حرفتونو تایید میکنم

اگە اون خانوم رو نخواد حتی نمیتونە تصور کنە باهاش دوبارە زندگی کنە

حتی اووووقش میاد بهش فکر هم بکنە

هنوزم نمی‌دونم کار درست و غلط چیه

بابا ساده تر از این اون بچه مریض تقصیر هیچکس نیس تموم بابا اون مال زندگی گذشته اش بوده حالا نباید تا آخر عمر زجر بکشه دوست داری کسی که دوست داری بدی دست زن رقیبت؟ 

بابا ساده تر از این اون بچه مریض تقصیر هیچکس نیس تموم بابا اون مال زندگی گذشته اش بوده حالا نباید تا ...

نه حتی اینکه ی دقیقه باهاش صحبت کنه برام عذاب اوره 

ما این دوسال رابطمون خیلی فراتر از هرچیزی بوده هر روزش رو باهم زندگی کردیم خاطره ساختیم عاشقانه 

تصور اینا خیلی سخته

دقیقااااا همینطورەمنم تقریبا شرایط این خانومو دارمواسە همین حرفتونو تایید میکنماگە اون خانوم رو نخوا ...

بخدا مهرداد منم اوقش میاد حتی کنارش باشه دوس نداره بگرده بهش حتی وقتی خانمه زنگ میزد چند بار مسدود کرد من ازش خواستم بخاطر بچشون جواب بده