2777
2789
عنوان

بعد دوسال داستان ما هم به پایان رسید🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2160 بازدید | 180 پست
نه حتی اینکه ی دقیقه باهاش صحبت کنه برام عذاب اوره ما این دوسال رابطمون خیلی فراتر از هرچیزی بوده هر ...

پس چرا میخوای میدون به کسی بدی که حتی نمیخواد ممکنه کلی آسیب بهش بزنه اگه واقعا دوسش داری نزار آسیب ببینه همه مثل تو دوستش ندارن اه گریم گرفت

نه حتی اینکه ی دقیقه باهاش صحبت کنه برام عذاب اوره ما این دوسال رابطمون خیلی فراتر از هرچیزی بوده هر ...

عشقم تا آقا خودش نخواد هیچکس نمیتونە مجابش کنە،نە خانوادەش و نە حتی شما

یە دودلیی دارە کە شما دودلیشو داری بە یقین تبدیل میکنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس چرا میخوای میدون به کسی بدی که حتی نمیخواد ممکنه کلی آسیب بهش بزنه اگه واقعا دوسش داری نزار آسیب ...

یکم اوضاع ام بهتر شه دوباره باهاش صحبت میکنم الان دلم نمیاد بهش پیام بدم آنلاین هم بوده 13 دقیقه پیش

مرد ها احساسی ترن اینم بگم وقتی یه مرد میشنه زار زار گریه میکنه که اشکاشو یکی دیگه پاک کنه این دورغ ...

شاید کامل دروغ نمیگە 

آقا استارتر رو دوست دارە ولی دودوتا چارتا کردە دیدە شاید زندگی قبلیش بهتر باشە،دودل هست و از دوری استارتر گریە میکنە

من حسم اینە،اللە اعلم

یکم اوضاع ام بهتر شه دوباره باهاش صحبت میکنم الان دلم نمیاد بهش پیام بدم آنلاین هم بوده 13 دقیقه پیش

آسیب دیدم که گریم گرفته مواظبش باش الان پیام بده از نگرانی ناراحتی از دلش بیار بیرون شاید هنوزم داره اشک میرزه قلبش سنگینه😭😭

عشقم تا آقا خودش نخواد هیچکس نمیتونە مجابش کنە،نە خانوادەش و نە حتی شمایە دودلیی دارە کە شما دودلیشو ...

نه بخدا دودل نیست من مطمئنم واقعا 

من ی نمونشو قبلا دیدم که دودل بود نامزد عقبلیم می‌گفت خانوادش مهم نیستن اما تهش نتونست

نه بخدا دودل نیست من مطمئنم واقعا من ی نمونشو قبلا دیدم که دودل بود نامزد عقبلیم می‌گفت خانوادش مهم ...

گل من

بخدا غیر از این،ایشون سنش ب نسبت تو خیلی خیلی زیادە.الان عاشقی چشمت کور شدە نمیبینی،بذار برە