2777
2789
عنوان

چرا هروز تعطیله پس کارمندا و معلما بابت چی مفت مفت حقوق میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 6214 بازدید | 270 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تعطیلی بخاطر برودت و سرماست نه آلودگی کارگرای شرکت و کادر درمان هم که بخاری همراه دارن تو بدنشون یا ...

ما که بخاطر آلودگی هوا تعطیلیم 

بعدم سرمای شدید باعث هزار جور مریضی میشه حق دارن تعطیلش کنن

وااا خب هوا آلوده اس

خب هوا الودس مگه فقط برا اونا الوده اس مگه برا بقیه مشاغل نیست

بعد تعطیل میکنن اینا میشینن خونه نه والا همه میرن مسافرت و گردش شهر ما الودگی هوا ک میشه تازه ترافیکام سنگین میشه

من معلم نیستم ولی واقعا این چ موج مسخره ای هست ک واسه معلما تو نی نی سایت راه افتاده

منم همینطوری کنکوری هم هستم اصلا هدفم فرهنگیان نیست هر شغلی یه سختی داره از کارگر بگیر تا معلم خیلی زشته بخدا این کارا

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

دلیل تعطیلی نه سرماس نه الودگی.کمبود منابعه.مجبورن در واقع به هر بهونه ای تعطیل کنن.رو بخش خصوصی نفوذ ندارن وگرنه اونارم تعطیل نیکردن.ولی حرف شمام درسته

باید تدابیری ببینن برا مردمی که کار واجب دارن نه اینکه بی برنامه تعطیل کنن همه جی رو

چ انلاینی الان برادر من جلو چشممه دیگه بهشون میگه برین فلان درس و تحقیق کنید یا یکی یکی بخونین فیلم ...

همه معلما مگه مث‌همن 

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

باید هرسال دولت با تصمیماش نشون بده جهان سوم هستیم دیگه، نصف سال مملکت تعطیله

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
خودتم معلم و شاغل بودی همینو میگفتی؟ خیلی زشته حرفت

دارم میگم نزدیک ترین افرادم معلمن بله همینو میگم چرا باید زشت باشه حرفم 

خب نیمه دوم سال کلا یه هفته درمیون تعطیلن مادرا تو خونه دارن بچه هارو اموزش میدن مگه دروغه

آقا من کارمندبانکم خدایی تعطیل نمیشیم زیاد که همیشه میزنن به استثنای بانک ها الانم به خاطر گاز مثل بقیه ادارات دولتی تعطیل کردن فقط ما نیستیم که. تازه همیشه یک سری شعب کشیک هستن برای افرادی مثل شما که کار ضروری دارید. لیست شغب رو از تو سایت بانک تون در بیارید.