2777
2789
عنوان

بعد دوسال داستان ما هم به پایان رسید🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2158 بازدید | 180 پست
من دوسش نداشتم سنتی بود اون دوسم داشت ولی من نه سعی کردم خوب شه همچی اما خانوادش اذیت میکردن اونم یک ...

ان شاالله خیر وصلاحت پیش بیاد.

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو‌چه قدر ساده ای!! مگه پدر اون بچه بودن با طلاق فسخ میشه که الان برای پدری کردن باید دوباره عقد کنه ...

نمی‌دونم واقعا من احساس کردم شاید بخاطر وجود منه که نمیخواد برگرده به زندگیش از طرفی خانوادش دارن بهش میگن برگرد بخاطر بچت مریضه از طرفی اون خانم دو هفتس همش بهش زنگ میزد همش پیام داد 

من نمیخوام آه کسی دنبال زندگیم باشه 

نمی‌دونم واقعا من احساس کردم شاید بخاطر وجود منه که نمیخواد برگرده به زندگیش از طرفی خانوادش دارن به ...

مگه این اقا دکتره که میگن بچه ات مریضه برگرد؟؟ هر کاری برای سلامتیش لازمه انجام بده مگه برای سلامتی بچه اش باید با مادر بچه اش ازدواج کنه؟!

بچه اش چند سالشه؟ مریضس اش چیه؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
مگه این اقا دکتره که میگن بچه ات مریضه برگرد؟؟ هر کاری برای سلامتیش لازمه انجام بده مگه برای سلامتی ...

حال میکنم باهات

تو هر تاپیکی بخوام چیزی بگم،تورو ببینم چیزی نمیگم

میبینم هرچی میخواستم‌بگم رو ،کاملتر گفتی

این رجوع براشون ینی اون خونواده ی پاشیده بهتر هست لطفا شما با پاک کردن اشکاش صحنه ی درام و وابستگی  درست نکن ان شالله خدا همسر مناسبی سر راهت قرار بده عزیزم 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
کاشکی بشه کاش این اوضاع احوال عوض شهخودم اشکاشو پاک کردم هیچوقت این تصویرش از ذهنم پاک نمیشه هیچوقت

هیچوقت فکر نکنین دلیل مشکلاتش شما هستید خواهش میکنم ازتون بگردید بهش کسی که واستون گریه میکنه از ته قلب شمارو دوست داره این خیلی ارزشمنده خیلی زیاد 

بگردم چقد سختی کشیدی .اون از  نامزدت اینم از عشقت🥲💔

نمیشد با تو ازدواج کنه ولی دورادور مراقب اون بچه هم باشه؟

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
حال میکنم باهاتتو هر تاپیکی بخوام چیزی بگم،تورو ببینم چیزی نمیگممیبینم هرچی میخواستم‌بگم رو ،کاملتر ...

😅😅 لطف داری

اخه این حرفا همش بهانه است کسی کسیو بخواد شرایطشو فراهم میکنه کسی رو هم نخواد حاضر نیست حتی بخاطر بچه یه شب باهاش زیر یه سقف باشه!

نه خودش ام نمی‌خواد 9 سالشه قلبش سوراخه مشکل قلبی داره

خب عقد این اقا با مادر اون دختر چه کمکی به اون طفل معصوم میکنه؟

خودش ۳۸-۴۰ سالشه، مگه مردیو میشه به کاری مجبور کرد؟!

ولی شونزده سال اختلاف هم خیلی زیاده 

ده سال بعد از زندگی مشترک میفهمی دنیاتون خیلی باهم فرق داره و پشیمون میشی 

تازه بچه هم داشته

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️