داخل شهر تهران آنقدر این چندین روز وضعیت آب و هوایی عجیب شده و سوز و سرما و بارون و باد میوزه و خیلی هوا سرد شده مثل بوران شده که من تو اتاقم بخاری هست و داخل منزلمون پذیرایی هم بخاری هست هردو روی درجه متوسط به زیاد بازم آدم یخمکی میشه یخ میزنه همش سویشرت تنم هست و چه سوزی و چه بادی میوزه آدم یاد سیبری روسیه میفته که همه چند تا کاپشن و پالتوی خز از روی همدیگه میپوشن تهران انقدر یخبندان شده آدم قندیل میبنده از سرما داخل منزل و خونه با بخاری و شوفاژ روشن هم کلی سوز میاد ••• شما دوستان و عزیزان گرامی کدوم شهرستان و شهر و استان و روستا هستین اونجا وضعیت آب و هوایی چطوره ؟؟؟ ))
دقیقاااا منم ساکن شمال شرق تهرانم شوفاز اصلا جواب نمیده توو عمرم همچین سرمایی ندیده بودم
بله گلم همینطوره سابقه نداشت دیگه انقدر سرد باشه و سوز بیاد من سالهای پیش تو اتاقم اصلا بخاری نداشتم الان که دارم هم دارم قندیل میبندم انگار کولر روشن کردیم خیلی سرررده...
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
حتی برف باریدنی هم هوای تهران انقد سرد نمیشد کاش برف میومد 😢
دقیقااا اگر برف بباره هوا گرم تر هم میشه فقط سوزه انگار کولر رو روشن کردین من واقعا تعجب میکنم هرسال تهران همیشه سوزه اما امسال دیکه سوزه یخبندانی هست گلممم ...
بله درسته عزیزم ...سلامت باشین ...چه خوب برف خوبه تو سرما فقط سوز باشه بده چون برف نباریده هنوز آنقدر تهران یخبندان شده باز برف و باران کمی هوا گررمتررر میشه ...