2777
2789
عنوان

● وضعیت اب و هوایی تهران یخبندان شده ●

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 52 پست
دقیقاااا منم ساکن شمال شرق تهرانم شوفاز اصلا جواب نمیده توو عمرم همچین سرمایی ندیده بودم

بله گلم همینطوره سابقه نداشت دیگه انقدر سرد باشه و سوز بیاد من سال‌های پیش تو اتاقم اصلا بخاری نداشتم الان که دارم هم دارم قندیل میبندم انگار کولر روشن کردیم خیلی سرررده...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زمستان سخت در راه هس حالا یکم سردتر بشه دیگه با این منابع گازی ک داریم میگن احتمال خاموشی گاز هس اون ...

خدارم رحممم کنه و اینطور نباشه دوست عزیززز ....

بله درسته نمیدونم انگار منطقه به منطقه سرد و گرم میشه اونایی که نزدیک کوه هستن سرد و کوهپایه ای هست ...

اره همینطوره ما کنار جنگل لویزان هستیم دارم یخ میزنم پسرم هودی پشمی کلاه داره پوشیده سرشم کشیده چسبیده به شوفاژ خوابیده

💕
حتی برف باریدنی هم هوای تهران انقد سرد نمیشد کاش برف میومد 😢

دقیقااا اگر برف بباره هوا گرم تر هم میشه فقط سوزه انگار کولر رو روشن کردین من واقعا تعجب می‌کنم هرسال تهران همیشه سوزه اما امسال دیکه سوزه یخبندانی هست گلممم ...

من مشهدم خیلی سرده برفم اومد دیشب و امروز

بله درسته عزیزم ...سلامت باشین ...چه خوب برف خوبه تو سرما فقط سوز باشه بده چون برف نباریده هنوز آنقدر تهران یخبندان شده باز برف و باران کمی هوا گررمتررر میشه ...

خدارم رحممم کنه و اینطور نباشه دوست عزیززز ....

امیدوارم ولی متاسفانه با این حرفاشون داره شرایط اینجور ایجاب میکنه

خدا نکنه ی بلایای طبیعی بیان شک ندارم اینا نمیتونن جمعش کنن

متاسفانه همیشه زمستونا این چند وقت اتفاقای عجیب پشت سرهم میوفته 

ب قول شما فقط خدا رحم کنه

بله گلم همینطوره سابقه نداشت دیگه انقدر سرد باشه و سوز بیاد من سال‌های پیش تو اتاقم اصلا بخاری نداشت ...

اره دقیقا همینطوره فکر میکردم من چون کم خونی شدید دارم بخاطر اونه که انقد سردمه ولی نه

💕
خیلی باحال گفتی 😄 انگار اخبار میگی

جدی !؟؟ بچه بودم به مامان بابام میگفتم میخوام اخبارگو بشم مجری تلویزیونی شبکه خبر بشم ...🤣🤣🥲🥲😁😁😁

کجاش سرده نه برف هست نه بارون نه صدای باد دهه ۶۰ و ۷۰ خدایی از اول پاییز سرد میشد تا اواسط بهار الان ...

عزمزمه هر منطقه و هل شهر و کوچه به کوچه متفاوته هوااا...

الان تو منطقه ما همه پالتووو و کاپشن میپوشن چطوره که شما با مانتو میرین شاید شما بدنتون خیلی گرم هست و آستانه تحمل سرما رو دارین ...