2777
2789
عنوان

● وضعیت اب و هوایی تهران یخبندان شده ●

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 52 پست
وای آرهاز ترس سرماخوردگی چندتا لباس تن بچم کردم.پتو نمیکشه روش.تند تند سرما میخورهالآنم که سوز میاد

بله عزیزم ای جان دلم همیشه زنده و سلامت باشین کناد همدیگه گلم بله گلم هرطور خودتون صلاح میدونین ماادر عزیز 

مامانها ماشالله خیلی واردن خدا حفظتون کنه برای هم ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
تهران که دماش منفی دو‌ هست‌. اینجا یخبندانه الان دما منفی نه درجه ست دو سه ساعت دیگه میشه منفی یازده ...

کدوم شهر هستین شما عزیز ؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهرم از تهران میاد میگه هیچی مثل بخاری نمیشه شوفاژ اسباب بازی هست

بله گلم درسته چون شوفاژ درچه داره از یه حدی بیشتر نمیشه کردش اما خب بخاری گازی هست گرماش پخش میشه اما شوفاژ واسه خونه کوچیکه یا اتاق کوچیک آب داخلش هست که گرم میشه اون دود و بخار داخل اتاق یا خونه وارد نمیشه که کل فضا رو گرم کنه گلممم دقیقا همینطوره...

خراسان شمالی. مشهد که وضعش بدتره از ماست اونجا دما منفی شانزده درجه هست 🥶

بله گلم درسته خدا بهمون رحم کنه و حتما لباس گرم بپوشید عزیزم و همه دریچه هارو ببندین از اونجا ها هم خیلی سوز میاد مثل دریچه های کولر انگار کولر روشنه آنقدر هوااا سوزش میاد داخل خونه و شوفاژ رو تا درجه اخررر و بخاری درجه متوسط رو به بالا روشن کنین یا پکیج رو که خونه گرم گرم بشه ...

مررسی عزیزم‌💚🙏🌺. چشم حتما. شما هم مراقب خودتون باشین تو این سرما 🌹💚

دورتون بگردم چشم روی چشمام حتمااا ...بزرگواارین 🌺🌺🌺