2777
2789
عنوان

● وضعیت اب و هوایی تهران یخبندان شده ●

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 52 پست
آره یهو سرد سد.اینقدرم سرد نبود

بله عزیزممم همینطوره خیلی سرد شده انکار یخبندان هست ما هم نزدیک کوه هستین اصلا یه وضعیتی خیلی سرررده...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
عزمزمه هر منطقه و هل شهر و کوچه به کوچه متفاوته هوااا...الان تو منطقه ما همه پالتووو و کاپشن میپوشن ...

الان رو نگفتم 

پاییز و بهار رو گفتم چندساله با مانتو میگردم 

الآنم سرده پالتو و کاپشن می‌پوشم ولی نه در حدی که بی سابقه باشه 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزممم همینطوره خیلی سرد شده انکار یخبندان هست ما هم نزدیک کوه هستین اصلا یه وضعیتی خیلی سرررده ...

وای آره

از ترس سرماخوردگی چندتا لباس تن بچم کردم.پتو نمیکشه روش.تند تند سرما میخوره

الآنم که سوز میاد

ما بخاری نداریم روزی دوساعت برقامون میره پکیج کار نمیکنه رسما یخ میزنیم ....

واای گلم حتما لباس گررم بپوشید چه افتضاااحی... اینا که بفکر نیستن گلم خودتون لباس گرم بپوشید...هییی خدااا ...

شمالم سرد خیلی سردامروز آفتابی بود ولی همچنان برف ها نشسته و آب نشده

بله گلم درسته ...داخل اینستاگرام و سوشیال مدیا ها بود جاده چااالوووس بررف میومد برف سنگین خیلی سرررده بعد حرکت میکنه به سمت کررج و اونجا هم شاید برف بیاد یا بارون و آخر سر هم سوز و باد میرسه به تهراان ...

کرجم اینقدر سرد ک تو خونه کاپشن پوشیدم.واقعا امروز میلرزیدم از سرما

بله گلم درسته همینطوره منم تو خونه سویشرت میپوشم آنقدر سوزه و آنقدر سرده شماالم که جاده چالوس برف اومده شاید کرج بارون بباره اما سوز و بادش میرسه تهراان گلممم ....

اره همینطوره ما کنار جنگل لویزان هستیم دارم یخ میزنم پسرم هودی پشمی کلاه داره پوشیده سرشم کشیده چسبی ...

بله گلم درسته همینطوره صدرصد ..انشالله همیشه زنده و سلامت باشین کنار همدیگر و بله سوز و باد و سرماست میگم شبیه سوز و باد سیبری روسیه هستش خیلی سررده...

امیدوارم ولی متاسفانه با این حرفاشون داره شرایط اینجور ایجاب میکنهخدا نکنه ی بلایای طبیعی بیان شک ند ...

بله دوست عزیز اخه نمیشه انتظار داشت اینا همیشه توی همه بلایای طبیعی حتی تو سوز و سرما و آتش سوزی و هرچی خودشونو و کفاایتشون رو نشون دادن ما مردم همیشه خودمون در صحنه بودیم خودمون زحمت کشیدیم متاسفااانه ...

امیدوارم فقط روزگار بهمون رحم کنه با این اوضاع...

اره دقیقا همینطوره فکر میکردم من چون کم خونی شدید دارم بخاطر اونه که انقد سردمه ولی نه

نه گلممم امسااال دیگه رکورد زده سررماااا...

یه توده هست و تا چند روز دیگه این موج سرما و یخبندان تموم میشه

ای کاهش زودتر بره خیلی سررده ممنونم ازتون و اطلاعاتتون ...