2777
2789

صبورر متین و با وقار و...باشم

ولی رو هیجاناتم کنترل ندارممم هنورززز موفق نشدم

25 سالمه دیر نشده؟ به نظرتون تغییر میکنم؟

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همیشه به اینجورادما حسودیم میشه ولی هیچوقت نتونستم اینطوری باشم

باید بشیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸

چرا نتونی

رو خودت کار کن مطالعه‌تو ببر بالا بیشتر برای خودت وقت بزار در عین حال سعی کن به بقیه ام در حد توانت کمکت کنی

و سمت قرص و اینا ام نرو اول از همه سعی کن خودت با وقت گذاشتن حالتو خوب کنی

تموم راهرو های خونرو، شمع که بچینی من باهات قهرم:)🥀
هیچوقت دیر نیستخیلی رو خودت کار کن

ویژگی روش خیلی کار کردم حسادته

به یه مرحله ای رسیدم از موفقیت و خوشحالی دیگران خوشحال میشم قطعا

ان شاالله خودمم موفق شم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ویژگی روش خیلی کار کردم حسادتهبه یه مرحله ای رسیدم از موفقیت و خوشحالی دیگران خوشحال میشم قطعاان شاا ...

وقتی رو هدفات تمرکز کنی و بهشون برسی مطمئنا حسادت هم کمرنگ تر میشه

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
ببین همینایی رو هم که میگی دست بزاری رو نقاط ضعفشون یه روی دیگشونو میبینی دیدم که میگم

خب اونا حفظ ظاهر دارن میکنن

از درون به این ویژگی ها برسیم اینجوری نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40