2777
2789

● وضعیت اب و هوایی تهران یخبندان شده ●

(( امروز بیست و ششم آذر یک هزار و چهارصد و سه

داخل شهر تهران آنقدر این چندین روز وضعیت آب و هوایی عجیب شده و سوز و سرما و بارون و باد میوزه و خیلی هوا سرد شده مثل بوران شده که من تو اتاقم بخاری هست و داخل منزلمون پذیرایی هم بخاری  هست هردو روی درجه متوسط به زیاد بازم آدم یخمکی میشه یخ میزنه همش سویشرت تنم هست و چه سوزی و چه بادی میوزه آدم یاد سیبری روسیه میفته که همه چند تا کاپشن و پالتوی خز از روی همدیگه میپوشن تهران انقدر یخبندان شده آدم قندیل میبنده از سرما داخل منزل و خونه با بخاری و شوفاژ روشن هم کلی سوز میاد ••• شما دوستان و عزیزان گرامی کدوم شهرستان و شهر و استان و روستا هستین اونجا وضعیت آب و هوایی چطوره ؟؟؟ )) 

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهرانم ولی دیگه تا این حد نیست بخاری ام‌کمه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
تهرانم ولی دیگه تا این حد نیست بخاری ام‌کمه

بله درسته نمیدونم انگار منطقه به منطقه سرد و گرم میشه اونایی که نزدیک کوه هستن سرد و کوهپایه ای هست و یا اونایی که نزدیک کارخونه ها هستن گرم تر هستن ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

کجاش سرده 

نه برف هست نه بارون نه صدای باد 

دهه ۶۰ و ۷۰ خدایی از اول پاییز سرد میشد تا اواسط بهار الان پاییز و بهار با مانتو میگردبم

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 
زمستان سخت در راه هس حالا یکم سردتر بشه دیگه با این منابع گازی ک داریم میگن احتمال خاموشی گاز هس اون ...

ما بخاری نداریم روزی دوساعت برقامون میره پکیج کار نمیکنه رسما یخ میزنیم ....

💕