2777
2789
عنوان

جاریم گفت عروسیم نیاید مهم نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1788 بازدید | 126 پست
درسته عزیزم هر کسی نظری داره ولی اگه من بودم حتما به شوهرم و خانواده ش احترام میذاشتم و مطمئنم برادر ...

همون دیگه 

ما خیلی شرایط رو به صورت کامل نمیدونیم 

مثلا همسر شما کمک زیادی کردن و خب اینجا دین گردن جاری و برادرش داره

اما من و همسرم برای ازدواج گفتیم تمام هزینه ها با خودمون ، اما کسی هم حق دخالت و نظر نداره . هرکسی خواست کمترین کمکی کنه قبول نکردیم که بعدا تو رودروایسی باهاشون مجبور به پذیرش نظرات یا معاشرت نباشیم 

امیدوارم این ماجرا هم ختم بخیر شه

هم اونا از مراسم و عروسیشون لذت ببرن ، هم شما خوشحال و باخیال راحت و سربلند بهتون خوش بگذره 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونم عروسی فامیل خودش نە هاااحالا باز عروسی فامیل خودت بدون شوهر بری یچیززززی

منو شما بیشتر فشاری شدیم تا خودش🤣بیچاره خودش دلش رحیمه

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
خدا نکنه عزیزممن که نمیرم هرچی هم گفت میگم خودت گفتی هرکی نیومد مهم نیست

ببخشید من الان تاپیکاتو خوندم انگا شوهرت بحث میکنه

بنظرم نظر اونم بپرس واس عروسی شر نشه برات 

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️

جایی که همسرت نیست چکاریه که بری؟من دخترم دو ماهه بود رفتیم عروسی پسرداییش باورت نمیشه خانوادش با اونهمه ادعا که آی بچمونه آی فلانه هرکس رفت پی خودش یه ساک یه دستم بود یه کریر یه دست دیگم.هیشکی نپرسید چیکار می‌کنی منم که یا بچه شیر میدادم یا تو بغلم تکونش میدادم فقط همسرم حواسش بود یه ساعت یه دفعه می‌رفتیم بیرون یکم نگهش می‌داشت منم استراحت کنم😂می‌خوام بگم یکم مشکله با نوزاد مجلس رفتن مخصوصا اگه مادری آشنایی نباشه کمکت کنه

اهل دردی كه زبان دلِ من داند، نيست...🙃
کت و شلوار پسرت چقد شد ؟ میشه عکسشو ببینم ؟

عزیزم با پاپوش شد یک و دویست تازه پاپوش هم یه کوچولو سایز بزرگتر گرفتم که تا عید واسش استفاده کنم 

الان خواستم عکس بگیرم پسرم خوابه رفتم توی گوگل هم مدلشو پیدا نکردم که بفرستم ببینی 

من دارم اینجا فقط حررررص میخورم

حرص نخور 

شاید اگ نره شوهرش گیر بده اختلاف بیوفته من پشیمون شدم از راهکار دادن🤣