2777
2789
عنوان

جاریم گفت عروسیم نیاید مهم نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1784 بازدید | 126 پست
ای ول چی گفت

هیچی 

عروسی بعدی که از سمت خوناده شوهرم بود دخترداییشون بود که من رفتم بعد همه فامیلاشون میگفتن چرا هفته پیش عروسی جاری نیومدی گفتم چون دیدن نوزادم نیومدن منم نیومدم عروسیشون الانم جاریم منو حایی میبینه محل نمیده منم محل نمیدم درصورتی که همه فامیلشون میدونن مقصر اونان 

بیشتر دارم قانع میشم نرم 😂😂

اخه با بچه و بی شوهر کجا میخای بری اونم عروسی فامیل خود شوهر ولی بی شوهر 

اونم وقتی شوهرت دوس داشته بیاد اما یکی فتنه کرده ک نیاد 

وااای چ مصیبتی 

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا مطمئنم دعواشون میشه ولی آخر جاریم زور میگه چون سریع مادرش میاد دخالت میکنه و برادرشوهرم میگه ا ...

دقیقا حس کردم مادر دخالت گر و بی عقلی داره که پاشده رفته باهاش و داماد و خانوادش رو هیچ حساب کرده ولی دیگه چیزی نگفتم 

اما بدون خدا بداد برادرشوهرت برسه فک نکنم زندگی خوبی داشته باشن با این اخلاق عروس و مادر زن 

اخه با بچه و بی شوهر کجا میخای بری اونم عروسی فامیل خود شوهر ولی بی شوهر اونم وقتی شوهرت دوس داشته ب ...

این داداش کوچیکه شوهرمه خیلی ذوق عروسیشو داشتیم

شوهرم کت و شلوار شیک واسه خودش خرید 

یه کت و شلوار نوزادی هم واسه پسرم خریدیم 

خلاصه نشد دیگه واقعا نظرم عوض شده نمیرم

این داداش کوچیکه شوهرمه خیلی ذوق عروسیشو داشتیمشوهرم کت و شلوار شیک واسه خودش خرید یه کت و شلوار نوز ...

الهی بگردمم

ولش کن زنیکه رو  از الان گربه رو دم حجله کشته 

بدون مشورت شوهرش تاریخ عوض کرده خب ینی چی

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
این داداش کوچیکه شوهرمه خیلی ذوق عروسیشو داشتیمشوهرم کت و شلوار شیک واسه خودش خرید یه کت و شلوار نوز ...

شما ذوق داشتین اما اونا لیاقت ناشتن. اگه ذره ای لیاقت داشته باشنبرادرشوهرت جلوی زنش وایمیسه