2777
2789
عنوان

جاریم گفت عروسیم نیاید مهم نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1804 بازدید | 126 پست
گلم شوهرم دیشب گفت هرچی خودت می‌دونی انجام بده خودشم خورده تو ذوقش

خب خوبه عزیزم هرچی ب صلاحته و نظر هردوتونه 

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واست مهم نباشە اصلا

نه بابا جاریم انقد بی ادبه که بعدش من توی یه مهمونی دست دراز کردم که بهش سلام کنم و دست بدم اما قشنگ صورتشو کرد اونطرف محل نداد منم الان جایی ببینم به همه سلام میدم جز اون حامله هم هست دیدن نوزادشم نمیرم 

هست از کجا فهمیدیشناسایی‌ نشم صلوات 😂 از فردا می‌گردم ببینم کی تاپیک میزنه بگه تاریخ عروسی مو به خا ...

تورک کجا.اردبیل😂😂😂

فامیل خالم اینا حدودا چند وقت دیگه عروسی گرفتن

اتفاقا دختره از این سلیطه هاس

خالم قراره بیاد تهران

توای سرما چه وقت عروسیه با ای عروس پریشون حال عجله نکنن بهتره

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
جایی که همسرت نیست چکاریه که بری؟من دخترم دو ماهه بود رفتیم عروسی پسرداییش باورت نمیشه خانوادش با او ...

وای دقیقا همینه

تازه فکرشو کن پسر من عادت نداره بیشتر از دو ساعت بیدار بمونه در طول روز یک ساعت و نیم یا نهایتا دو ساعت بیدار میمونه وقتی هم می‌خوابه چند ساعت بعد باز بیدار میشه 

مادرشوهرم تا ابد سرکوفتشو میزنه

عزیزم عروس خوبه نباش اشتباه نکن من اینطور بودم الان مادرشوهرم اینقد هوای عروس بزرگه ارو داره میگه میترسم طلاق بگیرن پارسال هفتصد میلیون کمکشون کرد ماشین بخرن میگفت آخه خودت میدونی این بساز نیست میترسم ازش همینجوری حقت تا آخر عمر پایمال میشه منم تصمیم گرفتم از پارسال عروس بد باشم مادرشوهرم مریض شد نرفتم گفتم به هر کی کمک میکنه اونم بهش سر بزنه الان بهم زنگ میزنه دعوت میکنه پول میده به شوهرم ولی اهمیت نمیدم واقعا حس بدی داشت حرفاش برام 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
وای دقیقا همینهتازه فکرشو کن پسر من عادت نداره بیشتر از دو ساعت بیدار بمونه در طول روز یک ساعت و نیم ...

حالا خود دانی نرو بگو من با یه نوزاد نمی‌تونستم تنها بیام شوهرم نبود