2777
2789
عنوان

قبول دارید تموم بدبختی‌های ی زن بخاطر وابسته بودن ب جیب شوهره

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 68 پست
چون اکثر مردا اینجوری نیسن اونام شب میان خونه انتظار غذا و خونه تمیز و بچه داری و.... دارند شاغلی ب ...

گلم ما خودمون با رفتار خودمون مشخص میکنیم همسرمون باید چه انتظاراتی ازمون داشته باشه 

البته انتخاب درست هم خیلی مهمه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من وقتی کار میکنم طبیعتاً کار خونه هم بین منو همسرم نصف میشه و همسرم شدیداً تو کار خونه کمک می ...

اینوموافقم.من الان میگم شوهرم خیلی ی عمرکارکرده الان۴۰سالشه.میبینم ضعیف شده الان میخام خودمم ی کار باآبرویی دستو پا کنم.اینا میگن نه😄

تلاش کن عزیزم اینجا نینی سایته و من وقتی میام حس میکنم با ماشین زمان به دهه ۴۰ سفر کردم🤦🥴

😂😂😂هرکی ف یلتر شکن نداشته اومده نی نی سایت اینستاگرام رو حرام میدانند

اینوموافقم.من الان میگم شوهرم خیلی ی عمرکارکرده الان۴۰سالشه.میبینم ضعیف شده الان میخام خودمم ی کار ب ...

حتما انجام بده گلم شک‌ نکن 

حتی تو نگاه همسرت بهت هم فرق می‌کنه وقتی خودت درآمد داشته باشی

😂😂😂هرکی ف یلتر شکن نداشته اومده نی نی سایت اینستاگرام رو حرام میدانند

دقیقاااا 

نمی‌بینی روزانه چقدر تاپیک میزنن اینستا اعصابمونو خورد می‌کنه و بقیه هم میان میگن ما نداریم و راحتیم ازش🥴

😐😟

جدی میگم عزیزم به خدا حتی دکتر هم که باشی که بیشعور پیدا میشه تحقیرت کنه ،کار بیرون اصلا واسه زن خوب نیست ،مگر اینکه روحیه ی تحمل تحقیر و توهین داشته باشه و باعث نشه روح و روانش نابود شه ،کلا صبر ایوب می خواد