2777
2789

بچها فکرکنید ب دنیایی ک هیچ زنی نیاز ب پول شوهرش نباشه و برای رسیدگی مالی اینقد کوتاه نمیومد و آزار نمیدید..

دوسنداری مستقل بشی؟ یه لحظه فکرکن خودت آقای خودت باشی

همین الان یه جرقه نزد توی ذهنت؟ که تموم بشه این وضعیت؟؟

دوسداشتی اگه شاغل بودی چکاره میشدی؟

و چیشد که نشد؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاغل بودم  ولی دوساله نمیرم

لذت زندگی رو ببرم یکم...

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
چرا

رضایت از زندگی تحت تاثیر چیزای زیادیه، یکیش استقلال مالیه، و اینکه برای خوشبخت بودن لزوما نباید خانم شاغل باشه اما باید هدف هاش رو دنبال کنه و برای پیشرفتش تلاش کنه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

به عنوان یه زن که وقتی مجرد بود خیلی تلاش کرد استقلال مالی داشته باشه می گم هیچ شغلی برای زن بهتر از خونه داری و بچه داری نیست عزیزم .اخلاق شوهر هر چه قدرم بد باشه باز تحملش خیلی راحت تر از اخلاق مردها ی بیرونه و کار بیرون که هر روز اعصابت داغون می کنه 

نه همیشه اینجوری نیست 

فقط اگه خانمی شاغل باشه زیر بار حرف زور نمیره چون نگران این نیست که اگه جدا بشه کجا بره و بی پول میمونه و ...

به نظر من بیشترین چیزی که زن رو زیر بار ظلم می‌بره قوانینه که بر علیه زن هست تو جامعه ما 

مثلا اینکه زنی که متاهله بدون اجازه همسرش حق کار کردن و تحصیل و ... نداره