2777
2789
عنوان

قبول دارید تموم بدبختی‌های ی زن بخاطر وابسته بودن ب جیب شوهره

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 68 پست

چرا جمع نمیشه این موضوع اخه طبیعت جسم و روح و احساسات یک مرد سخت تر از یک زن افریده برای چی ؟برای کار کردن  و همینطور یه حس بقای نسل هم درش قرار داده که نیازمند یک زن باشه مارو هم طبیعتمون به همین شکله چرا اینقدر میجنگید اخه هم کار کنید هم مسئولیتای زنانتون و مادرناتون هم داشته باشید اونوقت مرد وظیفش چیه این وسط؟واقعا خیلی خوش خوشان مرداس

در تلاش برای آدم بهتری بودن🌱
چرا من همش فکرمیکنم اگه شاغل بودم حال روحیم بهتر میبود

روحیات آدما فرق داره عزیزم 

مثلا خود من وقتی خونه نشین باشم از کار خونه و سر و کله زدن با بچم و ... کلافه میشم ولی شاید یکی روحیش با این قضیه سازگارتر باشه تا اینکه مثل من با مشتری و ... سرکله بزنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تنها مزیت شاغل بودن زن مستقل بودنشه دیگه هیچی نداره وقت هیچی نداری ن تفریح ن خواب ن استراحت کلی استرس سر کار خب ادم بهتره غرای شوهرش تحمل کنه تا کسایی ک بیرون بالا دستتن اصن حوصله ادمای بیرون رو ندارم مخصوصا یه سری ادم رومخی عقده ای

منم همینجوری بودم اوایلش لذت بخش بود کار کردن اما ب بعدش تازه همسرمو درک کردم ک چقد زحمت میکشه

منم همین طور دقیقا ،والا اگه دست شوهرم ببوسی بهتر از اینه که بری معلم شی مثلا بهانه های مدیر و .....رو تحمل کنی ،یا حتی پزشک شی بشینی هزار جور حرف از مریض ها بفهمی  و تحمل کنی ....بهترین شغل برای حفظ ارزش زن خانه داریه 

چرا جمع نمیشه این موضوع اخه طبیعت جسم و روح و احساسات یک مرد سخت تر از یک زن افریده برای چی ؟برای کا ...

پس تلاش نکنم ازاین ب بعد؟ پس رویاها و پیشرفت روزافزونم چی؟؟

شاید یجاهایی مرد کم بیاره نباید کمک حالش بود؟

چرا جمع نمیشه این موضوع اخه طبیعت جسم و روح و احساسات یک مرد سخت تر از یک زن افریده برای چی ؟برای کا ...

عزیزم من وقتی کار میکنم طبیعتاً کار خونه هم بین منو همسرم نصف میشه و همسرم شدیداً تو کار خونه کمک می‌کنه بهم 

خیلی وقتا شده من تا ده شب سر کار بودم وقتی برگشتم دیدم همسرم ساعت ۶ اومده و خونه مثل دسته گل تمیز شده و سفره انداخته و غذا آماده سر سفره نشسته منتظر که من برسم و با هم شام بخوریم 

چرا فکر کردی وقتی زنی بیرون کار می‌کنه باید مثل یه خانم کدبانوی خانه دار به زندگیش هم برسه؟؟؟

روحیات آدما فرق داره عزیزم مثلا خود من وقتی خونه نشین باشم از کار خونه و سر و کله زدن با بچم و ... ک ...

موافقم اینو.دیدگاه همه ب زندگی یکسان نیس

هرکسی معیارهایی داره.یکی ب خوردن و خوابیدن علاقه داره

یکی هم ب تلاش و پیشرفت

پس تلاش نکنم ازاین ب بعد؟ پس رویاها و پیشرفت روزافزونم چی؟؟شاید یجاهایی مرد کم بیاره نباید کمک حالش ...

تلاش کن عزیزم 

اینجا نینی سایته و من وقتی میام حس میکنم با ماشین زمان به دهه ۴۰ سفر کردم🤦🥴

عزیزم من وقتی کار میکنم طبیعتاً کار خونه هم بین منو همسرم نصف میشه و همسرم شدیداً تو کار خونه کمک می ...

چون اکثر مردا اینجوری نیسن  اونام شب میان خونه انتظار غذا و خونه تمیز و بچه داری و.... دارند شاغلی بدنیست اما بعضیا با پول گرفتن از شوهر فکر میکنن چقدر دارن کوچیک میشن و...

در تلاش برای آدم بهتری بودن🌱
تنها مزیت شاغل بودن زن مستقل بودنشه دیگه هیچی نداره وقت هیچی نداری ن تفریح ن خواب ن استراحت کلی استر ...

من حرفم یه کارمند ساده یا یه فروشنده نیس

من بیشتر مدنظرم شغل پزشک یا سالندارو رستوران دار و مطب داره یا آموزش آشپزی

نی نی سایت برای امشب بسههمه جای دنیا میگن اسقلال قبل از ازدواج مهم ترین چیزه اینا میگن نه

دقیقا من الآنم همش به دخترم میگم اول درس بخون و یه کار خوب داشته باش وقت برای ازدواج بسیاره و قطعا زیر ۲۵ سال نمیزارم ازدواج کنه

پس تلاش نکنم ازاین ب بعد؟ پس رویاها و پیشرفت روزافزونم چی؟؟شاید یجاهایی مرد کم بیاره نباید کمک حالش ...

بستگی به خودت داره ، اگه علاقه داری و بهت حس بهتری میده برو دنبالش و امتحانش کن ، 

ولی فکر نکن با مستقل شدن لزوما همه مشکلاتت حل میشه.