2777
2789
عنوان

کسی انتخاب رشته دی کرده بیاد

76 بازدید | 12 پست

میشه بگید چطوریه با کنکور 402 ام میتونم انتخاب رشته کنم؟ رتبم 46000 شد چی میارم یعنی؟میخوام دولتی باشه 🫠 نشد هوشبری ازاد میارم یعنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یآدم نمیاد تراکم چند بود رتبه ی کل کشورم 46000 بود من 1402 کنکور دادمآزاد هوشبری به نظرت میارم؟

نمیتونید انتخاب رشته کنید شما باید همون تایم انتخاب رشته میکردین اونم رشته ای مثل هوشبری 

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
نمیتونید انتخاب رشته کنید شما باید همون تایم انتخاب رشته میکردین اونم رشته ای مثل هوشبری

چه رشته هایی رو میشه انتخاب رشته کرد پس؟؟؟ من ازاد رشته ی خوبم باشه رازی ام انتخاب رشته کنم

چه رشته هایی رو میشه انتخاب رشته کرد پس؟؟؟ من ازاد رشته ی خوبم باشه رازی ام انتخاب رشته کنم

۴۰۳ کنکور نداری؟

هیچی باید بری رشته های بدون کنکور بهمن ماه مثل زیست و میکروبیولوژی ایمنی و معماری و حقوق و ....

۴۰۳ کنکور نداری؟هیچی باید بری رشته های بدون کنکور بهمن ماه مثل زیست و میکروبیولوژی ایمنی و معماری و ...

نه من 403 کنکور ندادم پس چرا مشاورا میگن کنکو ر تا دوسال اعتبار داره و میشه باهاش انتخاب رشته کرد؟ 

نه من 403 کنکور ندادم پس چرا مشاورا میگن کنکو ر تا دوسال اعتبار داره و میشه باهاش انتخاب رشته کرد؟

برای رشته های تاپ نمیشه باید همون مرداد انتخاب رشته میکردی فکر کنم بهداشت عمومی ازاد میاوردی

الان که بسته اس رشته های بدون کنکور برای بهمن

۴۰۳ هم در صورتی میتونستین مرداد امسال انتخاب رشته کنی که کنکورو ثبت نام کرده بودی پول ثبت نام پرداخت کرده باشی

۴۰۳ هم در صورتی میتونستین مرداد امسال انتخاب رشته کنی که کنکورو ثبت نام کرده بودی پول ثبت نام پرداخت ...

الان ثبت نام کنکور باید کنم مطمئنی شما؟؟؟؟ اطلاعاتتون رو از کجا اوردی؟

الان ثبت نام کنکور باید کنم مطمئنی شما؟؟؟؟ اطلاعاتتون رو از کجا اوردی؟

الان نه عزیزم 

باید کنکور ۴۰۳ ثبت نام میکردی حتی اگر سرجلسه نمیرفتی

ولی باید ثبت نام میکردی چون ترمیم معدل و کنکور سال ۴۰۲ ۴۰ به ۶۰ بود سال ۴۰۳ ۵۰ به ۵۰ و باید به شما رتبه جدید سال ۴۰۳ میدادن و این ۴۶۰۰۰هزاری که شدین سال ۴۰۳ قطعا بالا پایین می‌رفته و ثابت نیست

من خودم کنکور ۴۰۲ و ۴۰۳ ثبت نام کردم و با ۴۰۲ انتخاب رشته کردم مرداد امسال و دو رتبه متفاوت دادن و رتبه بهتره لحاظ شد برای انتخاب رشتم

الان نه عزیزم باید کنکور ۴۰۳ ثبت نام میکردی حتی اگر سرجلسه نمیرفتیولی باید ثبت نام میکردی چون ترمیم ...

النفوم من مجدد برا کنکورم ثبت نام کنم باز نمیشه از 402 استفاده کرد؟