2777
2789
عنوان

قبول دارید تموم بدبختی‌های ی زن بخاطر وابسته بودن ب جیب شوهره

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 68 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ب من حال میده چیه سرکار رفتن من دوس ندارم نظر شخصیمه سر کار میرفتم صبح تا شب میدوییدم ظرافت زنانم ...

چرا من همش فکرمیکنم اگه شاغل بودم حال روحیم بهتر میبود

نه ب من حال میده چیه سرکار رفتن من دوس ندارم نظر شخصیمه سر کار میرفتم صبح تا شب میدوییدم ظرافت زنانم ...

دقیقا،من معلم بودم یه مدت کوتاه ،تازه همه می گن معلمی آسونه واسه زن نسبت به بقیه کارها  ولی داغون شدم کلی موهام سفید شد تو سن کم

حتی اگه پزشک می‌بودی بازم خانه دار بودنو ترجیح میدادی؟

معلم بودم کارمند دانشگاه بودم ولی ترجیح دادم یکم استراحت کنم و کاملا راضی هستم .....خوابم خوراکم گردشم لذت بودن با بچه هام خونه داری فرصت کافی..رسیدگی به خودم بنظرم ارزششو داره

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
اخ منم الان بیکارم خونه داریمو میکنم سریالمو میبینم چقد خوبه بیشترین لذتشم خوابیدن بیش از حده

واقعا خواااب !!!!

اینکه دیگه سروکله نمیزنم با بچه ها یا جواب پس نمیدم

یا تا الان بیدارم و باهمسرم فیلم میبینم یا ....

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
چرا من همش فکرمیکنم اگه شاغل بودم حال روحیم بهتر میبود

چون فک میکنی پول در اوردن راحته ماهایی ک تحمل دوتا قر همسرمونو نداریم بنظرت ی صاحبکار نره خر بیاد بتوپه بالات خوبه یا اینک کار مال خودت باشه ارباب رجوع ناراضی 

شغل کارمندیم نگم برات چقد افتضاحه روزی هشت ساعت کار میکنی برا چندرغاز زیر ذربینم هستی 

نه همیشه اینجوری نیست فقط اگه خانمی شاغل باشه زیر بار حرف زور نمیره چون نگران این نیست که اگه جدا بش ...

اره منم بیشتر از این دیدگاه گفتم..اعتماد بنفس و عزت نفس رو از جنس زن گرفتن

دقیقا،من معلم بودم یه مدت کوتاه ،تازه همه می گن معلمی آسونه واسه زن نسبت به بقیه کارها ولی داغون شد ...

منم همینجوری بودم اوایلش لذت بخش بود کار کردن اما ب بعدش تازه همسرمو درک کردم ک چقد زحمت میکشه 

من قبول ندارم

من کاملا مستقلم از نظر مالی، هر چی بخوام دارم ولی مشکلات خودمون رو داریم که مستقل بودنم هیچ تاثیری توش نداره. 

و با توجه به شناختی که از همسرم دارم مطمئنم اگه از نظر مالی بهش وابسته بودم هم ، هیچ مشکل خاص و جدیدی بینمون ایجاد نمیشد.