2777
2789
عنوان

چرا هروز تعطیله پس کارمندا و معلما بابت چی مفت مفت حقوق میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 6836 بازدید | 270 پست
وای بحال اون معلمی که بچه هایی که امثال تو تربیت کردی رو آموزش میدن.

والا اینجا هیچکس بیشعور تر از تو نبود مطمعن باش از والدین تو خیلی بهتر تربیت کردم

بحث با الاغ ممنوع⛔️☺️مامان قرتی پسراام🩵💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه چون شما به ما میگین مفت خور میگین همه فروردین ۵ روز تعطیل هستن شما ۱۳ روز و حرف و توهین های دیگه ...

بخیال بابا چرااعصابتو خورد میکنی بزار بگن ما که میدونیم زحمت میکشیم و تعطیلات مدارس دست مانیست و اموزش مجازی صدبرابر سخته

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
یه جوری حرف میزنی انگار ما معلم ها خودمون نخواستیم بریم سرکار مون تعطیلی رو اکثر استان ها دارن خودشم ...

بحث چیز دیگه ای بود که منحرف شد به این داستانا و واقعا این منتی ک معلما دارن سر جامعه میزارن عجیبه

خب شماهم طبق شغلی ک داری کار انجام میدی و حقوق میگیری این چ فازیه که فک میکنید معلما باید جدا باشن

بخیال بابا چرااعصابتو خورد میکنی بزار بگن ما که میدونیم زحمت میکشیم و تعطیلات مدارس دست مانیست و امو ...

عصبی نمیشم فقط خیلی بی انصاف هستن فکر می کنن ما میریم مدرسه هیچ کاری نمی کنیم حقوق مفتی می گیریم 

اگه مردم یاد بگیرن تو فصل سرما لباس گرم بپوشن و با تاپ و شلوارک تو خونه نگردن و دمای پکیج خونشون رو ...

ت این گرونی و بی پولی والا کی پکیج میزاره ۶۰ درجه میدونی چقد پول برق میاد 

والا این کارا از زن عموی من‌بر میاد ک نه‌میفهمه تابستون شده ن زمستون نه ما مردم عادی

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

عصبی نمیشم فقط خیلی بی انصاف هستن فکر می کنن ما میریم مدرسه هیچ کاری نمی کنیم حقوق مفتی می گیریم

طلا که پاکه چه منتش به خاکه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
شما راحت باش به نظرم الان تمام کشورهای صنعتی دنیا از آلودگی یا همون روسیه از سرما از خونه بیرون نمی ...

عزیزم من اصلا معلم نیستم 

کسی هم اطرافم معلم نیست 

ولی خب اینکه بگیم معلما مفت خورن واقعا اشتباهه اونا هم زخمت میکشن حقوق میگیرن شما خودت اگر نیخواستی بچه خودتو اول رو یادش بدی میدونی چقدر باید سختی میشکیدی ولی او معلم ۲۰تا بچه تو ی سال درس بهشون یاد میده 

کشور خودمون اونقدرا پیشرفته نیست که بگیم بتونی الودگی رو کاهش بده و از این حرفا 

تابستون میگن برق مصرف نکنید زمستون میگن گاز مصرف نکنید 

نه چون شما به ما میگین مفت خور میگین همه فروردین ۵ روز تعطیل هستن شما ۱۳ روز و حرف و توهین های دیگه ...

همینا که به معلم میگن مفت خور ،بچه هاشون از اینان که به بچه های دیگه میگن اگه از ۲۰ ام به بعد بیایین فلان میشه و بهمان میشه ،از اون ورم بچه هاشونو دیر میفرستن مدرسه 😂دیگه ما هم مدرسه ای بودیم 😂 اصلا این تفکرات کاربرا دوگانه ست ...همین کاربرا میگن چرا بچه هامون ۷ صبح بیاد مدرسه ،حالا معلمم باید با بچه وقف بده خودشو دیگه ،معلم دیر بره سر کار میگن نگاه این مفت خوره و ...تکلیفشون با خودشون مشخص نیست ...از یه طرف مدرسه رفتنو اذیت کردن بچه میدونن از این طرف معلمو مسخره میکنن 

کلاسا طول بکشه دم عید رو معلم بدبخت غرشو میزنن و ...،یه چیزیم ملت ما یاد نگرفتن ،فکر میکنن پروسه ی درس خوندن فقط اونه که معلم درست بده و تمام ...درس خوندن پروسه دارهههه ،بچه خودشم باید وقت بذاره ،اون از مفت خوری معلمه نیست ...

جمع بندی کل کامنتا رو گفتم چون متوجه شدم معلمید ...بذارید یه عده تو جهل خودشون بمونن ...والا ما هم دانش آموز بودیم ،همه جور معلمی داشتیم ،همه هم مفت خور نیستن 😐

🤍🩶🖤
عزیزم من اصلا معلم نیستم کسی هم اطرافم معلم نیست ولی خب اینکه بگیم معلما مفت خورن واقعا اشتباهه اونا ...

۲۰ تا نه ۴۰ تا😂

بحث چیز دیگه ای بود که منحرف شد به این داستانا و واقعا این منتی ک معلما دارن سر جامعه میزارن عجیبهخب ...

منتی در کار نیست این شما هستین که به ما میگین مفت خور به ما میگین کاری لنجام نمیدی که !!!

ما هم مثل بقیه کارمند ها وظایف مون رو انجام میدیم حقوق مون رو دریافت می کنیم اما امثال شما به ما میگی مفت خور