2777
2789

دیشب ماهواره رو بالا پایین میکردم وایستادم رو یک کانالی فیلمش داشتم احیا قلبی میکردن مرده 100متر میپرید بالا 

احیا قلبی واقعی والا بعید میدونم اینجوری باشه

یا به خانومه از روی لباس شوک میدادن

چقدر دنیا جای بدی شده

خخخخ

خدا جونم مرسی که با اینکه هنوز کوچولو هستم بهم سه قلو دادی اونم 3تا دختر خوشگل نمک قول میدم از فرشته هات خوب مراقبت کنم   

لباس خانمه رو که دیگه نمیتونن دربیارن😄

اونم ۱۰۰ متر میپرید جهت تاثیر بر اذهان عمومی😆

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

سه قلو دختر داری؟؟تو واقعا خوشبختی😍

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس خانمه رو که دیگه نمیتونن دربیارن😄اونم ۱۰۰ متر میپرید جهت تاثیر بر اذهان عمومی😆

خخخخخ

خدا جونم مرسی که با اینکه هنوز کوچولو هستم بهم سه قلو دادی اونم 3تا دختر خوشگل نمک قول میدم از فرشته هات خوب مراقبت کنم   

سه قلو دختر داری؟؟تو واقعا خوشبختی😍

اره سه قلو دارم

مرسی گلم انشالله خدا به تو هم 3تا خوشگل بده کیف کنی

دقیقا

هرچقدرم این کادر درمان نگون‌بخت اعتراض میکنن اصلاح نمی‌کنن

یه فیلم احیای قلبی ریوی سرچ کنید خداوکیلی ببینید کجاش شبیه چیزیه که سینما و تلویزیون نشون مخاطب می‌ده 

حالا بحث آموزش اصلا بخوره تو سر تولید کننده!!!!

توقع اشتباه برای همراه بیمار درست میشه که گروه cpr کم کاری کردن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
دقیقاهرچقدرم این کادر درمان نگون‌بخت اعتراض میکنن اصلاح نمی‌کننیه فیلم احیای قلبی ریوی سرچ کنید خداو ...

اره دقیقا