2777
2789
عنوان

ارتباطم با این آدما قطع کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 53 پست
مثلا همش میگن خونه ت کوچیکه من خونم ۶۴متره ولی مال خودمه ولی اونا خونه هاشون ۱۰۰متره ولی اجاره س تو ...

حسودن عزیزم منم دوستم اینجوری بود من با عشقم دوستم خانواده ها میدونن من نمی‌خواستم اون بدونه از حزئیات بعد می‌گفت پسره نمیاد بگیرتت پسره تولدت

چی خرید من اصلا الکی جوابش میدادم میگفتم چی خریده چون دق میکرد ، الآنم از من می‌شنوی ارتباطت قطع کن اصلا دوست به درد نمیخوره به خدا بچسب به زندگیت و شوهرت 

حسودن عزیزم منم دوستم اینجوری بود من با عشقم دوستم خانواده ها میدونن من نمی‌خواستم اون بدونه از حزئی ...

کلا از چشمم افتادن پنج شنبه شب باهم بیرون بودیم بعد موقع خدافظی خانوما داشتن بهم میگفتن فردا می‌بینمت بریم فلان جا بعد فرداش اصلا ب ما زنک نزدن یعنی جلو رو خودمون داشتن باهم قرار میزاشتن ولی ب ما نگفتن 🙂

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم قطعا بهت حسادت می‌کرده ب خوبیای همسرت از رفتار های آدما حسادت ب وضوح مشخصه چ بهتر که اشغال خود ...

اره به خدا من به نامزدم نگفتم که اینجوری گفته ولی اگه ازم بپرسه چه خبر از اون میگم بهش بگم به نظرت؟ اینجوری گفت 

اره چه بهتر که خودش رفت امروز چه قد حرص خوردم فک کن این آدم منو پاک کرد ، حالا مامانش هست تو پیجم نمی‌دونم پاکش کنم یا ته

اره به خدا من به نامزدم نگفتم که اینجوری گفته ولی اگه ازم بپرسه چه خبر از اون میگم بهش بگم به نظرت؟ ...

پاک کن ولی ب همسرت نگو بعدا ازت پرسید بگو ارتباطم کم کردم باهاش ولی نگو اون پاکت کرد 

یه چیزی بهت بگم دوستانه چون ازت خیلی حس خوبی گرفتم اصلا زندگی تو ، تو چشم بقیه نکن با فامیل ارتباط ن ...

مرسی عزیزذلم آره واقعا قطع ارتباط بهترین راه با آدمای حسوده چون علنا تو رفتارشون متوجه شدم مقایسه میکنن خودشون با من 

باشه اگه گفت چیشد چی بگم ببخش وقتتم میگرم

الکی بگو اونم داره ازدواج می‌کنه و درگیره بعدا بگو‌کم کم ارتباطمون کم رنگ سد

مرسی عزیزذلم آره واقعا قطع ارتباط بهترین راه با آدمای حسوده چون علنا تو رفتارشون متوجه شدم مقایسه می ...

اره ببین این دوره زمونه جوری شده هیچ کس نمیتونه کس بالاتر ببینه تو آشنا ها واقعیت فقط بچسب به خودت خانوادت و همسرت به خدا همینا دلسوز تو ان

اره ببین این دوره زمونه جوری شده هیچ کس نمیتونه کس بالاتر ببینه تو آشنا ها واقعیت فقط بچسب به خودت خ ...

الآنم ک دو دلم فقط بخاطر دوستای شوهرمه خیلی خوبن خیلیا یعنی کارایی که می‌کنن برادر شوهرم براش نکرده ولی زناشون آب زیر کاه