2777
2789
عنوان

ارتباطم با این آدما قطع کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 53 پست
الآنم ک دو دلم فقط بخاطر دوستای شوهرمه خیلی خوبن خیلیا یعنی کارایی که می‌کنن برادر شوهرم براش نکرده ...

خب می‌دونی چیه من همیشه به نامزدم میگم پسرا تو دوستی با دخترا خیلی فرق دارن خیلی با معرفتن حسادت خیلی کم توشون ولی دخترا همه حسودن دودل نباش عزیزم به همسرت بگو قطع کن ارتباط تو ولی همسرت ارتباط شو داشته باشه با دوستاش مثلا شما خواستن جمع بشن بهانه بیار بگو دلم درد می‌کنه نیستم میفهمن خودشون 

گفتی کادو عروسی شون اونجوری گفتن این دوستم که گفتم برات من چند سال براش کادو خریدم اونم خرید در حد پونصد تومن امسال یه شومیز زنونه و یه کیف که مامانش گرفته بود برا خودش استفاده نکرد داد به من منم به خدا دادم بیرون ، میخواستم براش یه شومیز بدم مامانم نزاشت گفت قطع کن که دیگه اونم نده ، اونم از همین سوخت که پاک کرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب می‌دونی چیه من همیشه به نامزدم میگم پسرا تو دوستی با دخترا خیلی فرق دارن خیلی با معرفتن حسادت خیل ...

آخه ۵۰۰داذن ب ما بعد شبانه روز خونه ما بودن  کار ب جایی رسیده بود من حموم بودم دراومدم یهو دیدم صدا میاد شوهرم صدا کردم گفتم کیه گف اونان لباس پوشیدم دراومدم دیدم یکیشون تخته گوشت بدون اجازه من از اشپزخونم برداشته کالباس خریده بودن باهم بخوریم داشت خوردش میکرد  بدون اجازه خانوم خونه رفته بود سر کابینتام خوابیدن میموندن بعد من مهمونی گرفتم ۵۰۰دادن 😑من انتظار سه تومنو داشتم ازشون منم عروسیشون نزاشتم شوهرم زیاد بده برای همون خیلی سوختن 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
عزیزم ببخش ازت میپرسم چرا نه آخه میدونی من همه چیز بهش میگم مثلا گفتم که بهم گفته درد دل نمیکنی با م ...

چون بعدها میکوبه تو سرت مثلا میگه اگه تو خوب شدی فلان دوستت بلاکت نمی‌کرد کلا همه چیزو نگو‌ سیاست داشته باش

آخه ۵۰۰داذن ب ما بعد شبانه روز خونه ما بودن کار ب جایی رسیده بود من حموم بودم دراومدم یهو دیدم صدا ...

وای دختر چه قد بیشورن من جات بودم همونجا تیکه های سنگین بارشون میکردم به چه اجازه ای رفتن سر یخچال تو خاک بر سرشون ، میدونم کم دادن بهت واقعا میگم قطع ارتباط کن

وای دختر چه قد بیشورن من جات بودم همونجا تیکه های سنگین بارشون میکردم به چه اجازه ای رفتن سر یخچال ت ...

بعد این دوتا که الان انقد باهم خوبن ۲۴ساعتع پشت سرهم حرف میزذن الان میرن ور دل هم پچ پچ

چون بعدها میکوبه تو سرت مثلا میگه اگه تو خوب شدی فلان دوستت بلاکت نمی‌کرد کلا همه چیزو نگو‌ سیاست دا ...

راس میگی 🥺 ولی اینو می‌دونه که به هرکسی اعتماد ندارم دوست ندارم هیچی دوست صمیمی ندارم ، تنها همه جا میرم لذت میبرم به خدا ، مامان این دختره رو پاک کنم به نظرت الان یا بعدا ، مامانشم آدم بدی نبود فضول بود خیلی 

راس میگی 🥺 ولی اینو می‌دونه که به هرکسی اعتماد ندارم دوست ندارم هیچی دوست صمیمی ندارم ، تنها همه جا ...

پاک کن وقتی ارتباطتت قطع شده چ لزومی داره مامانش داشته باشی از طریق مامانش تو‌پیجت فوضولی کنه 

متولد چه ماهی آن این دوتا ببین باهات شرط می‌بندم بهم میزنن باهم

یکیشون آبان اون یکی اسفند آره بابا آخر ب گیس کشی میکشه رابطشون 

پاک کن وقتی ارتباطتت قطع شده چ لزومی داره مامانش داشته باشی از طریق مامانش تو‌پیجت فوضولی کنه

اره عمه ش هم هست تو پیجم عمه ش از پنج سال پیش همو دیدیم مهمونی پیجمو داره این و مامانش با عمه ش بدن قطع ارتباطن عمه شم پاک کنم؟

اره عمه ش هم هست تو پیجم عمه ش از پنج سال پیش همو دیدیم مهمونی پیجمو داره این و مامانش با عمه ش بدن ...

کلا هرچی راجب اونه پاک کن