2777
2789
عنوان

ارتباطم با این آدما قطع کنم یا نه

199 بازدید | 53 پست

سلام دخترا۴سال با شوهرم دوست بودم ۲سال ازدواج کردم از همون دوران دوستی همسرم منو با دوستاش آشنا کرد که همشون دوست دختر داشتن وضعیت مشابه مال ما همسرم شرایطش از همشون بهتر بود کار دولتی و مغازه ماشین خوب ولی اونا نه جالب نبود وضعیتشون ما ارتباطمون شروع شد باهم دست جمعی می‌رفتیم بیرون ۶نفر بودیم سه تا آقا و سه تا خانوم ارتباطمون خوب بود تا اینک سه تامون تو فاصله کمی از هم ازدواج کردیم و این ارتباط همچنان ادامه داشت من گاهی متوجه حسادت اونا میشدم پمیگم من خیلی خاصم اما هم خانواده بهتر و چهره بهتری دارم هم تحصیل کردم این اواخر ازشون ی چیزایی میبینم که کلافم کرده تیکه کنایه یا مثلا چهارنفری میرن بیرون ب ما نمیگن میریم بیرون دوتا خانوما پیش هم میشینن و خیلی صمیمی شدن با من هم خوبن ولی نه آنچنان  ولی ارتباط همسرم با دوستاش خیلی قویه اوناهم ب شدت با معرفتن و همه کاری برای شوهرم میکنن مثل برادر ارتباط ۱۶ساله دارن باهم ولی رفتارهای خانوماشون این اواخر کلافم کرده دلم میخواد ارتباط قطع کنم  اینک انقد باهم اوکی ان با من نه حس غریبی بهم دست میده از ی طرف حس عذاب وجدان برای جدا کردن همسرم از رفیق های چند ساله مثل برادر شما نظرتون چیه

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

من خودم مثل شمام هرکس بهم تیکه بندازه بیشتر یکی دوبار فضولی کنه واقعا میزارمش کنار متاسفانه دوستان و گذاشتم کنار قطع ارتباط کن ولی همسرتون ارتباطشان بهم نخوره ، بهش بگید عزیزم دوست ندارم تو جمع شوند باشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم مثل شمام هرکس بهم تیکه بندازه بیشتر یکی دوبار فضولی کنه واقعا میزارمش کنار متاسفانه دوستان و ...

نگفتم هنوز بهش راجبش دارم فک میکنم می‌دونی خودمم وایستم بهشون چون همیشه آخرهفته ها پیش همیم خیلی خوب بودن این اواخر باهم خوب شدن بدجنس شدن 😑 منم ازشون زده شدم 

من دوستم نمیتونس فضولی کنه تو زندگیم فکر کن می‌گفت پسره نامزدم و بهش گفتم اسم داره ، می‌گفت پسره برات چی خرید تولدت ، آخر سر گفت تو هیچ وقت پی شمن درد دل نمیکنی تیکه میزد منم گفتم شخصیتم اینجوری با خدا درد دل میکنم ، باورت میشه امروز دیدم از اینستا پاکم کرده تحفه خانوم ، تولدشو هیچی نخریدم براش امسال ببرم که ارتباطم قطع بشه ولی ا

ین زودتر منو پاک کرد 

حس تو به شوهرت بگو‌ و ازش بخوا که تنها با رفیقای پسرش بره بیرون نه خانواگی

شوهرم تنها بدون من جایی نمیره یعنی ارتباط کلا قطع میشه اگه بخوام

نگفتم هنوز بهش راجبش دارم فک میکنم می‌دونی خودمم وایستم بهشون چون همیشه آخرهفته ها پیش همیم خیلی خوب ...

شما ۲۴ سالته هم سن منی اونا چند سالشون اون خانما؟ اره بابا حسادت دارن بهت که اینجورین

من دوستم نمیتونس فضولی کنه تو زندگیم فکر کن می‌گفت پسره نامزدم و بهش گفتم اسم داره ، می‌گفت پسره برا ...

منم حس میکنم این اواخر ارتباطمون ب شدت سمی شده رابطه دوستانه نیس حسادت و کینه س انگار مثل اوایل نیس

شوهرم تنها بدون من جایی نمیره یعنی ارتباط کلا قطع میشه اگه بخوام

از کجا میدونی؟ شوهرت چون اونا با زناشون میان معذبه وگرنه فکر نکنم ماهی یه بار نخواد با دوستاش بره بیرون 

شما ۲۴ سالته هم سن منی اونا چند سالشون اون خانما؟ اره بابا حسادت دارن بهت که اینجورین

یکیشون ۲۶ اون یکی ۲۷

از کجا میدونی؟ شوهرت چون اونا با زناشون میان معذبه وگرنه فکر نکنم ماهی یه بار نخواد با دوستاش بره بی ...

چون ی مدت ارتباطمون قطع کردم با خانوماشون سر همین تیکه انداختن بعد دوستاش زنگ میزدن بهش جلو رو خودم میگف نمیام بهانه می‌آورد منم میگفتم برو مشکلی ندارم میگف ترجیح میدم دوتایی باشیم تا برم پیش اونا 

قطعا حسودن بهت چون من تو یه تاپیکت خوندم عروسی نگرفتی رفتی سفر چه قد کار خوبی کردی

مثلا همش میگن خونه ت کوچیکه من خونم ۶۴متره ولی مال خودمه ولی اونا خونه هاشون ۱۰۰متره ولی اجاره س تو حرفاشون میگن حاضرم تا آخر عمر مستاجر بمونم ولی خونه کوچیک محرم بعد پول یک متر از خونه من هم ندارو

من دوستم نمیتونس فضولی کنه تو زندگیم فکر کن می‌گفت پسره نامزدم و بهش گفتم اسم داره ، می‌گفت پسره برا ...

عزیزم قطعا بهت حسادت می‌کرده ب خوبیای همسرت از رفتار های آدما حسادت ب وضوح مشخصه چ بهتر که اشغال خودش رفت تو سطل زباله