2777
2789
عنوان

برای چی ازدواج میکنید

560 بازدید | 54 پست

من یکی واقعا نمیتونم ب هیچچچچچ کس اعتماد کنم به هییییچچچچ کس 

اون ادماییم که قابل اعتمادن و خیانتکار نیستن بی عرضه و بی دست و پان نمیدونم منظورمو چطوری بگم که اشتباه برداشت نکنید ولی واقعا دیگه بریدم از تنهایی و افکار منفی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید همه که بد نیستن ادم خوب و‌ با خدا هم زیاده اینهایی که تو گروههای جهادی مجانی نیرن به بقیه کمک میکنن و افراد خوبی مثل اینها ادم های خوبین با یه ادم‌با خدای اینجوری ازدواج کنید

عزیزم 

همه چی بر میگرده به قسمت وسرنوشت 

فقط مگه خداوند یه چیزی برات بخواد همین 

خودتم به آب وآتیش بزنی ولی خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیوفته

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

از شرایط خونه فرار کردم

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱         درخواست دوستی قبول نمیکنم😊💁🏻‍♀️            

فقط کافیه ی آدم اصیل پیدا کنی

مشکل کم یاب بودن همونه

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
سوره طه بخونید تقدیم امام‌جواد‌کنید برا گشایش بخت تا چهل روز

شما چرا مجردی؟

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷