2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🥺

فکرشو بکن خدایی نکرده اگر همین امشب بخوابی بیدار نشی از مرگت چقدر ناراحت میشه؟اصلا ناراحت نمیشه چون حتی باهات آشنا هم نبوده این خانواده و عزیزاتن که برات ناراحت میشن پس اونا لایق عشقن نه یه غریبه

16 میخوره عزیزم ، خیلی خوبه آدم بیبی فیس باشه

عه چه خوب 

عزیزم من خیلی به زیبایی خودم شک دارم 

یعنی همین اللن که مشا گفتی خوشکلی 

با خودم گفتم برای اینکه ناراحت نشی میگه خوشکلی 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

عه چه خوب عزیزم من خیلی به زیبایی خودم شک دارم یعنی همین اللن که مشا گفتی خوشکلی با خودم گفتم برای ا ...

وا این چه حرفیه ، من هر چی میگم از ته دلمه ، واقعا خوشگلی تازه چهرت جذبم داره

عه چه خوب عزیزم من خیلی به زیبایی خودم شک دارم یعنی همین اللن که مشا گفتی خوشکلی با خودم گفتم برای ا ...

تو به مردم خوشگلی بدهکار نیستی میخوان بخوان نمیخوانم برن به جهنم تو ارزشمندی

فکرشو بکن خدایی نکرده اگر همین امشب بخوابی بیدار نشی از مرگت چقدر ناراحت میشه؟اصلا ناراحت نمیشه چون ...

بالاخره اگر همه لین جوری فکر میکردن هيچ عشقی به وجود نمیومد و الان خانواده ای هم نداشتیم

بنظر من خوبه یکی بی بهانه دوستت داشته باشه

مامان و بابات دوست دارن چون دخترشونی

خواهر برادرت دوست دارن چون از بچگی کلی خاطره باهات ساختن

دوستات دوست دارن چون تنهاییاشونو پر میکنی

این بی بهانه دوست داشتنه خیلی قشنگه بنظرم🥲🥺😔

وا این چه حرفیه ، من هر چی میگم از ته دلمه ، واقعا خوشگلی تازه چهرت جذبم داره

ممنونم 

خیلی ناراحت 

اای کاش منم عشقو تجربه کنم 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

بالاخره اگر همه لین جوری فکر میکردن هيچ عشقی به وجود نمیومد و الان خانواده ای هم نداشتیمبنظر من خوبه ...

عشق وقتی به وجود میاد که دوطرفه باشه نه عشق یکطرفه 

شما هنوز تو رابطه نرفتید پس جدی نیست شاید اصلا آدم بدی باشه تو که شناختی ازش نداری