یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اره هستش مخصوصا کمک حسابداری فقط میخوام محیطش خوب باشه حقوقش مهم نیست فعلا برام دعا کنید🥲
اخی عزیزم حتماا برات کار پیدا میشه چون شغل خیلی خوبیه موفق باشی دختر گل
رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋ به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝 بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍 آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂 اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست ..... ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی بچه ای اینطوره؟ لئون:همیشه اینطوره! 🌱 دیالوگ فیلم لئون حرفه ای
با نرم افزاره هلو هستش، من آموزششو دیدم ولی با دفتر روزنامه و.. زیاد کار نکردم میشه ی توضیح بدین شما ...
هلو یه نرم افزار ساده هست ، برا حسابداری باید نرم افزارهای بهتری باشه ک لیست حقوق و دستمزد و انبار گردانی و آمارگیری و مانده گیری و خیلی موارد دیگه رو بهت گزارش بده
اسی جان من نمیدونم دوستان بهت گفتن یا نه؟ ولی شما همیشه اول وقت ک میری یه برگه آچار بذار دم دستت، هرر کاری، ثبتی، تلفنی ، هررر چیزی پیش میاد در لحظه بنویس و سر فرصت ک کارش رو انجام میدی، خط بزن اون کار رو ، چکها هم همیشه سعی کن شما زودتر باشی تو دستت میاد چطوری، نشدم قبل اینکه رئیست ببره ازشون عکس بگیر