2777
2789
عنوان

عجب آدمیه ها

59 بازدید | 8 پست

بچها دیشب تو عروسی من سرم پایین بود داشتم میرفتم پیش دختر عموم اینا بشینم همینجوری که راه می‌رفتم همکلاسیم یه دستی زد به کمرم گفت سلااام گفتم عه سلام خوبی سلام گرم باهاش کردم بعد در گوشم گفت جدیدا خودتو بالا میگیری سلام نمیکنی با اینکه من ندیده بودمش و سرم پایین بود گفت انگار از دماغ فیل افتادی که انقد خودتو بالا میگیری سلام نمیکنی گفتم زود قضاوت نکن من اصلا تو رو ندیدم گفت اونجا هم چندبار جلوم رد شدی ولی سلام نکردی گفتم والا سرم پایین بود( خجالتی ام) بعد با لحن تیکه بهم گفت آفرین همیشه اینجوری باش خیلی خوبه سرتو پایین بگیر دیگه من بحث رو عوض کردم گفتم میخوام برم پیش دختر عموم تو نمیای؟ گفت نه نمیام دیدمش گفتم باشه پس من برم گفتم اگه بیشتر بمونم بیشتر حرف میزنه اصلا حوصلشو ندارم بخدا بنظرتون چیکار کنم و چه رفتاری باهاش کنم خیلی رو مخه بخدا دوستام بخاطر همین که زود قضاوت میکنه دوسش ندارن و باهاش قهرن تنها کسی که باهاش اوکی بود من بودم الان منم حوصلشو ندارم این چند مدت هی میگفتم بچه ی یتیمه گناهه بابا نداره ولی دیگه اعصابمو بهم ریخت با این تیکه هاش تازه ما چند روز دیگه هم قراره دورهمی بگیریم به دوستام میگفتم بهش میگیم گناه داره ناراحت میشه بعد ببین چیا میگه و درمورد من چه فکرایی میکنه

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند

یه دل میگم قهر کنم مثل دوستام که بهش محل نمیدن یه دل میگم دنیا دو روزه نمی ارزه بخوام قهر کنم و من خوبی خودمو میکنم اون هرجور دوس داره فکر کنه ولی من اینجوریم که اگه چیزی حقیقت نداشته باشه و بهم به دروغ بگن همچین چیزی هست خیلی ناراحت میشم و نمیتونم ثابتش کنم و هرموقع هم میخوام از خودم دفاع کنم گریه ام میگیره با اینکه الان ۱۹ سالمه🥲

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توخوبی کن حتی اگه بقیه قدرخوبیاتوندونن توخودت باش واقعادنیاارزش بدبودن نداره

دقیقا خودمم اینو قبول دارم ولی آدمی که چشم موفقیتت رو نداره هربار میخواد بهت تیکه بندازه تورو پایین بیاره و هر بار هم قضاوتت کنه و هر حرفی رو هوا بزنه ناراحت بشی باید چیکار کرد اصلا توقع همچین حرفی نداشتم که بزنه بهم اعصابم بهم ریخت همش تو فکر بودم من هیچوقت بد نمیشم اصلا بلد نیستم که بد بشم تو ذاتمون نیست فقط دوست دارم فاصله بگیرم ازش و کمتر باهاش در ارتباط باشم تا ذهنم آروم شه🥲

آره قطع رابطه ن ولی رابطتوکمترکن😊

آره همین اگه جایی دیدمش سلام میکنم ولی مثل قبل گرم نمیگیرم 😑 اینبار هم واقعا ندیدمش فکر بد درموردم کرد وگرنه چرا سلام نکنم 🤦🏻‍♀️