2777
2789
عشق وقتی به وجود میاد که دوطرفه باشه نه عشق یکطرفه شما هنوز تو رابطه نرفتید پس جدی نیست شاید اصلا آد ...

اخه یهنشونه هایی هست که احساس میکنم یه طرفه نیست🥺

نمیدونم خیلی گیجم

برام دعا کنید لطفا

ممنونم خیلی ناراحت اای کاش منم عشقو تجربه کنم

انشاالله که تجربه می‌کنی عزیزم ، خدا برای همه یه جفت آفریده که کنارش آرامش داشته باشه... منم اول آشناییمون همسرم رو دوست نداشتم و صرفا چون ملاک هام با ایشون یکی بود جواب مثبت دادم ، اما تو دوران نامزدی‌ عاشقش شدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه یهنشونه هایی هست که احساس میکنم یه طرفه نیست🥺نمیدونم خیلی گیجمبرام دعا کنید لطفا

تا مستقیم پیشنهاد نده هیچ فکری نمیشه کرد

مردا عین ما نیستن اگر واقعا خیلی بخوادت میاد جلو یه حرفی میزنه الکی دلتو با کاراش خوش نکن شاید اشتباه متوجه شدی

منم برات دعا میکنم که اون آقا هم تورو دوست داشته باشه و بیادجلو از این بلاتکلیفی نجات پیدا کنی

توام یه قولی بده بهم سعی کن فراموشش کنی برا تو که فرقی نداره علاقه داشته باشه میاد جلو چرا الکی خودتو اذیت کنی

خیالی مممنونم استاتر ازت گردی صورتم شبیه‌ش هست ممنونم از اینکه انقد منو زیبا دیدی

زیبا هستی  

اینو بدون که حتی اگر حوری بهشتی هم باشی ممکنه ادمایی پیدا بشن که تورو نخوان

خوشبختانه یا متاسفانه عشق و علاقه کلا یه چیزی فرای ظاهره🥲

اخه یهنشونه هایی هست که احساس میکنم یه طرفه نیست🥺نمیدونم خیلی گیجمبرام دعا کنید لطفا

اسی عکسشو بزار ببینم چطوریه که این همه عاشقش شدی 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
اسی عکسشو بزار ببینم چطوریه که این همه عاشقش شدی

عکس که نمیذارم ولی از بقیه نظر پرسیدم بنظرشون خیلی معمولی بوده و دلیل این علاقه منو درک نمیکردن

شما مو میبینی و من پیچش مو😄